Στους «16» η Τσέλσι

Στους «16» η Τσέλσι

Οι «μπλε», πήραν τους τρεις βαθμούς στο Μπακού και «κλείδωσαν» την θέση τους στους «16»

από Νάσος Φακίδης
στις 23/11/2017
στην ΔΙΕΘΝΗ

 

Καραμπάγκ – Τσέλσι 0-4

 

Η Τσέλσι, δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στο Μπακού, καθώς επικράτησε με 4-0 της Καραμπάγκ και πήρε το ένα από τα δύο «εισιτήρια» του ομίλου για τους «16» της διοργάνωσης. Οι πρωταθλητές Αγγλίας, προηγήθηκαν στο 21’ με το πέναλτι του Αζάρ, το οποίο κέρδισε ο Γουίλιαν από τον Σαντίκοφ, που «αντίκρισε» και την απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο ματς. Έτσι, οι «μπλε», εκμεταλλευόμενοι και την αριθμητική τους «υπεροχή», διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 36’ με τον Γουίλιαν ενώ ο Φάμπρεγκας και πάλι από τα έντεκα βήματα στο 73’, σημείωσε και το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 85’, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γουίλιαν στην αναμέτρηση.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Σέχιτς, Μεντβέντεφ, Σαντίγκοφ, Ρέζνιτσακ, Αγκόλι, Αλμέιδα, Καράγεφ, Γκουεριέρ (81’ Γιουνουζάντε), Μίτσελ, Μαντάτοφ (46’ Ντίνιγεφ), Εντλοβού (85’ Κιντάνα)

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Λουίζ, Ρούντιγκερ, Ζαπακόστα, Καντέ (75’ Ντρινκγουότερ), Φάμπρεγκας, Αλόνσο (58’ Κέιχιλ), Γουίλιαν, Αζάρ (65’ Μοράτα), Πέδρο