Σφίγγει ο κλοιός για τους «στοιχηματζήδες» της Τριανδρίας !

Σφίγγει ο κλοιός για τους «στοιχηματζήδες» της Τριανδρίας !
από Πάμε Μπάλα
στις 18/04/2017

 

Η πρόσφατη  αποκάλυψη του pamebala.gr σχετικά με το νέο κύκλωμα παράνομου τζόγου στην ανατολική Θεσσαλονίκη φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της.

Οι πληροφορίες καθημερινά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ξεσκεπάζουν άλλον ένα παράνομο μηχανισμό με κέρδη χιλιάδων ευρώ !

Ήδη σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες  ο ένας εκ του κυκλώματος «ζαχαροπλάστης» απολύθηκε απ την εργασία του καθώς άπαντες στην περιοχή της Τριανδρίας γνώριζαν τα πάντα με αποτέλεσμα να φτάσει και στα αυτιά της επιχείρησης που εργάζονταν μέχρι πριν λίγες ημέρες .

Και ενώ αρχικά τα στοιχεία έδειχναν πως ο ίδιος είναι η «κεφαλή» του παράνομου στοιχηματισμού ,τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή με το ενδιαφέρον πλέον να εντοπίζετε στο ποιος είναι ο αρχηγός του κυκλώματος!

Εξαιρετικά δύσκολη είναι και η θέση του δημόσιου υπαλλήλου-συνδικαλιστή  ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με τον συνδικαλιστικό τομέα .

Αξίζει να σημειώσουμε για τον συνδικαλιστής  πως σύμφωνα με τα στοιχεία είναι και ο μεσολαβητής μεταξύ του μπουκ και ανυπεράσπιστων θυμάτων του παράνομου τζόγου που πίστεψαν στο εύκολο κέρδος εν μέσω κρίσης.

Νέες αποκαλύψεις με περισσότερα στοιχεία θα δείτε τις επόμενες ημέρες σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας που εξειδικεύετε σε αποκαλύψεις και ρεπορτάζ  εγκληματικών οργανώσεων.