Αγροτικός Αστέρας : Κόντρα μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη δίχως επιστροφή!

Αγροτικός Αστέρας : Κόντρα μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη δίχως επιστροφή!

Στα άκρα τα συμφέροντα…. της ΠΑΕ με τον απόλυτα δικαιολογημένο εκνευρισμό της διοίκησης του Χρόνη Αρετάκη

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 06/06/2017

 

Τελευταία παρακολουθούμε στον Εύοσμο μια άνευ προηγουμένου κόντρα μεταξύ  ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα!

Και φυσικά όσοι … ‘’παροικούν στην Ιερουσαλήμ’’ ,γνωρίζουν πως πέτρα του σκανδάλου αποτελεί η μη τήρηση των υποχρεώσεων της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη!

Ναι καλά διαβάσατε εδώ και τρία χρόνια η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ .Και έτσι παρά την υποχρέωση της να καταβάλει το 10%  αυτή καταβάλει υποσχέσεις και εμπαιγμό.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Χρόνης Αρετάκης ασφαλώς και δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε δεν υπογράφω το παραχωρητήριο προς την ΠΑΕ. Και βέβαια κανείς μα κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έχει δίκιο ο κ. Αρετάκης καθώς και αυτός από την πλευρά του λογοδοτεί και καταγράφει τα πεπραγμένα της διοίκησης του.

Πως θα επιβιώσει ο ερασιτέχνης κ. Θεοδωρίδη ;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι προσπάθεια κάνουν οι άνθρωποι που δεν έχουν έσοδα όπως εσείς;

Το να ασχολείστε με την ποδοσφαιρική εταιρεία  προφανώς και είναι επιλογή σας και φυσικά κανείς δεν παραβλέπει ότι έχει έξοδα, όμως έχει και έσοδα….

Έκτος και αν στο βάθος του μυαλού είναι η «εκμετάλλευση» των τμημάτων υποδομών  που κατά μια έννοια προσδίδουν μια ρευστότητα και βοηθούν παράλληλα στην συσπείρωση γύρω από την πρώτη ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση οι ακαδημίες είναι ευθύνη και υποχρέωση του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους ανθρώπους του ερασιτέχνη για την σωστή διοίκηση που ασκούν στον συγκεκριμένο τομέα.

Γεγονός είναι πάντως πως ο Ερασιτέχνης Αγροτικός Αστέρας κατάφερε πολλά στα 5 περίπου χρόνια διοίκησης υπό την προεδρία του                  κ. Αρετάκη και αυτό είναι κάτι οφθαλμοφανές όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και σε όσους ανιδιοτελείς υπηρετούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ με την συμπεριφορά του απέναντι στην οικογένεια του ερασιτέχνη οδηγείτε με ταχύτητα στην απομόνωση και στην έξοδο από τον Εύοσμο.

Άλλωστε το Ωραιόκαστρο δεν είναι μακριά.

Υ.Γ. Όταν θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ απέναντι στον Ερασιτέχνη τότε ίσως υπάρξει εξομάλυνση, διαφορετικά ο δρόμος δεν έχει επιστροφή….