Τα είπαν Νεράντζης και Τζιτζικώστας για τον Απόλλωνα Πόντου

Τα είπαν Νεράντζης και Τζιτζικώστας για τον Απόλλωνα Πόντου

Κάρτες διαρκείας στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου Ημαθίας απέστειλαν οι "ροσονέρι"

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 13/10/2017

Για τη χθεσινή συνάντηση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια ενημέρωσε διαδικτυακά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αλέξανδρος Νεράντζης: «Ξεκίνησε ένας γύρος επαφών και ενημέρωσης σημαντικών ανθρώπων και φορέων της πόλης μας και όχι μόνο. Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος με πολύ σεβασμό με υποδέχτηκε στο γραφείο του στην Περιφέρεια, άκουσε με πολύ προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Απόλλων και μου τόνισε ότι θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον πολύ σπουδαίο και ιστορικό σύλλογό μας, όπως μου είπε».

ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΜΠΟ

Στα αγωνιστικά, ο ρυθμός πέφτει ελαφρώς στις προπονήσεις. Το χθεσινό  πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωση με λίγα τρεξίματα και σάουνα στις εγκαταστάσεις στην Καλαμαριά. Φιλικό παιχνίδι οι «κοκκινόμαυροι» δεν έχουν προγραμματίσει, ενώ και σήμερα το πρόγραμμα θα γίνει στην Καλαμαριά. Επίσης, ορίστηκε για την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου εντός έδρας (19.30) η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου.

Ο… ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ

Κάρτες διαρκείας απέστειλε ο Απόλλων Πόντου στο σωματείου του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου Ημαθίας. Ο συνονόματος από τον γειτονικό νομό απάντησε με ανάρτησή του, τονίζοντας ότι η πρόσκληση έγινε δεκτή και ότι θα στηριχθεί το «αδελφό σωματείο» στον κοινό στόχο της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων, όσο φυσικά και στην προσπάθεια ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. Αναλυτικά η ανάρτηση του ΑπόλλωνΑ Αγίου Γεωργίου 1952: «Με χαρά παραλάβαμε τις 2 κάρτες διαρκείας του αδελφού σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ!

Στα πλαίσια συσπείρωσης των αθλητικών σωματείων με το όνομα ΑΠΟΛΛΩΝ, έχουμε την τιμή και την χαρά να είμαστε υποστηρικτές της "ιδέας"

(και του αγώνα που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια)

έμπρακτα ως αδελφά σωματεία, στην προσπάθεια αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων και όχι μόνο!

Η πρόσκληση-πρόκληση είναι από το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝ_1952 αποδεκτή και υποσχόμαστε, ότι στον αγώνα της "δικαίωσης"....

Αλλά και της προσπάθειας ανόδου στην Α' Εθνική θα είμαστε ενεργοί συμπαραστάτες-υποστηρικτές!!

#ΑΠΟΛΛΩΝ_ως_το_τέλος».

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΣΙΔΗ

Ανακοίνωση για να συλλυπηθεί στον αντιπρόεδρο Αβραάμ Περσίδη, για τον θάνατο του πατέρα του, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Απόλλων Καλαμαριάς: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ.Κ. «Ο Απόλλων» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Αντιπρόεδρο και ψυχή του Συλλόγου μας κ. Αβραάμ Περσίδη για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του».

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 13:22