×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 571

Πολύτιμη δωρεά στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Πολύτιμη δωρεά στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός
από
στις 23/11/2017

Η οικογένεια Αγγελόπουλου προχώρησε στη δωρεά ενός νέου γραμμικού επιταχυντή για ακτινοθεραπείες στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας». Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προχώρησαν σε νέα ενίσχυση των μηχανημάτων του αντικαρκινικού – ογκολογικού νοσοκομείου, συνεχίζοντας το έργο του πατέρα τους, Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου και τιμώντας την μνήμη της Ιωάννας Αγγελοπούλου-Στάχτου, που έφυγε από την ζωή στα 42 της χρόνια. Στην τελετή βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια Αγγελόπουλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ενώ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν οι Χρήστος Σταυρόπουλος, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Μίλαν Τόμιτς, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης. Ο Βασίλης Σπανούλης έστειλε το δικό του μήνυμα για τη δωρεά των αδελφών Αγγελόπουλων στο «Αγιος Σάββας».

Μετά την ξεχωριστή κίνηση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο έμπειρος γκαρντ έστειλε το δικό του μήνυμα, αφού έγραψε στο Instagram: «Οταν στις περισσότερες οικογένειες χάνεται και μια ζωή από αυτή την αρρώστια, καταλαβαίνεις το μέγεθος της δωρεάς».
Ομως κι ο Γιώργος Πρίντεζης με ανάρτησή του στο instagram στάθηκε στη σημασία της προσφοράς των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, γράφοντας: «Οσοι έχουν περάσει απ’ τη συγκεκριμένη διαδικασία γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι αυτή η κίνηση! Τεράστια συνεισφορά. Περήφανος».
Nα θυμίσουμε πως ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού έχασε πριν από περίπου ένα χρόνο τον πατέρα του, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο.