×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

"Νοσηροί οικονομικοί εγκέφαλοι της ΕΠΟ ξεσκίζουν χιλιάδες σωματεία"

"Νοσηροί οικονομικοί εγκέφαλοι της ΕΠΟ ξεσκίζουν χιλιάδες σωματεία"

Με δήλωσή του ο ηγέτης της ομάδας Νέοι Δραπετσώνας και διακεκριμένος ποινικολόγος, Βασίλης Ταουξής, σχολιάζει επικριτικά την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει την τιμή κάθε δελτίου μεταγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων στα 100 ευρώ.

από
στις 24/08/2016
στην ΕΠΟ

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Εν μέσω οσμής δυσωδών υποθέσεων, οικονομικών σκανδάλων και κακουργηματικών ποινικών διώξεων , για τα μέλη της ΕΠΟ, εν μέσω ανάπτυξης οικονομικής κρίσης και ανέχειας, αυτή η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή βρήκε τον κατάλληλο χρόνο, να  ορίσει  την τιμή κάθε δελτίου μεταγραφής στα 100 ευρώ.

Προφανώς για να χρηματοδοτήσουν τους παχυλούς μισθούς και τα ταξίδια της ΕΠΟ ,κάποιοι νοσηροί οικονομικοί εγκέφαλοι ξεσκίζουν έτσι τα χιλιάδες ερασιτεχνικά σωματεία. Είναι τόσο εγκληματικά αδιάφοροι και ηλιθίως εκτός τόπου και χρόνου που δεν αντιλαμβάνονται τα αυτονόητα .Τι νομίζουν ? Ότι τα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν τις οικονομικές δυνατότητες των ΠΑΕ?

Μέχρι πριν 10 χρόνια η Πολιτεία επιχορηγούσε τα σωματεία .Ύστερα σταμάτησε κάθε είδους οικονομική ενίσχυση .Τώρα με αυτή την ανόητη και γελοία ντιρεκτίβα τι επιδιώκουν ?Να διαλύσουν τα σωματεία και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο?

Δεν αρκεί που τα επαγγελματικά πρωταθλήματα έχουν πλημμυρίσει από καραβιές αλλοδαπών αμφιβόλου ποιότητας? Μήπως να παραδώσουμε τις σφραγίδες και τις παραιτήσεις μας στην ΕΠΟ ?Εγώ προτείνω να στραφούμε νομικά κατά της κατάπτυστης και εξοντωτικής για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό απόφασης, ώστε να επαναφέρουμε το κόστος στα επίπεδα των προηγούμενων χρόνων .

Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας , εμείς με την δύναμη που μας δίνει ο τεράστιος αριθμός μας .Μην περιμένετε τίποτα καλό από τους  καρεκλοκένταυρους της ΕΠΟ.»