ΕΠΟ: «Το ποδόσφαιρο αλλάζει»… με έκτακτη Γ.Σ. για να άρει την πολιτική αγωγή για την κάρτα υγείας!

ΕΠΟ: «Το ποδόσφαιρο αλλάζει»… με έκτακτη Γ.Σ. για να άρει την  πολιτική αγωγή για την κάρτα υγείας!

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος που πάει στην πρώτη ουσιαστικά «σύγκρουση» του παλαιού μηχανισμού και του νέου….

από Πάμε Μπάλα
στις 03/10/2017
στην ΕΠΟ

 

 

Την ώρα που ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ελλείψει πρόνοιας και μέτρων από την πολιτεία και την Ομοσπονδία, του  σάπιου ελληνικού ποδοσφαίρου μας , άπαντες από το «σκοτεινό» παρελθόν κάνουν την ύστατη προσπάθεια να κλείσουν και να κουκουλώσουν ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως αυτό της κάρτας υγείας του ποδοσφαιριστή.

 

Η δύσκολη θέση ΟΛΩΝ αυτών που τολμούν ακόμη και σήμερα (ορισμένοι) να κατέχουν καρέκλα και θέση στο ποδόσφαιρο ,τους οδηγούν στην απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγουν τα χειρότερα σε μια δίκη που πρέπει να λάμψει η αλήθεια!

 

Η προσπάθεια λοιπόν ΟΛΩΝ αυτών των κατηγορουμένων είναι ολοφάνερο πως παρασύρει και την προσπάθεια της εξυγίανσης……

Μετά και την χθεσινή ημέρα έγινε κατανοητό πως η πλευρά των κατηγορουμένων για την κάρτα υγείας έχει ήδη μαζέψει το απαραίτητο αριθμό (2/5) των ενώσεων  για να οδηγήσει την ΕΠΟ σε έκτακτη Γ.Σ. ,έτσι ώστε  να αποφασιστεί εκεί η «αποβολή» της πολιτικής  αγωγής της ΕΠΟ σε βάρους τους!

 

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αυτή η πρώτη διαμάχη του παλαιού με το νέο…..  καθώς πολλοί από τους κατηγορούμενους ήταν από τους υποστηρικτές της «εξυγίανσης» και θιασώτες της αλλαγής στο χώρο του ποδοσφαίρου!

Τώρα ήρθε η ώρα να περάσουν όλοι με ανοιχτά χαρτιά από το ταμείο… , είτε για την εξόφληση των «γραμματίων» , είτε για μια εκ νέου αλλαγή πλεύσης και ρεβανσισμού …

 

Δύσκολα μονοπάτια για τον Βαγγέλη Γραμμένο που φαίνεται εγκλωβισμένος στο «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» …

 

Η  υποτιθέμενη εξυγίανση που οραματίζονται όλοι οι έλληνες φίλαθλοι δεν είναι  κάτι απλό…..  αλλά ένας μαραθώνιος με πάρα πολλές δυσκολίες που μόλις ξεκίνησε και έχει πολύ δρόμο μπροστά…

 

Υ.Γ. Για την υγεία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών τελικά δεν νοιάζεται ΠΟΤΕ κανείς….

Υ.Γ. Γιατί αν πραγματικά κάποιοι ήθελαν να δώσουν λύσεις δεν θα ανέβαλαν επ αόριστο ….  τον εθελοντισμό ανθρώπων να προσφέρουν, ούτε θα κορόιδευαν με την δημιουργία των συνδικαλιστικών οργάνων των ποδοσφαιριστών.