Επίσημο: Ανανέωσε ο Μίκαελ Σκίμπε

Επίσημο: Ανανέωσε ο Μίκαελ Σκίμπε

Προπονητής της εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Μίκαελ Σκίμπε.

από Παύλος Κουστέρης
στις 28/11/2017
στην ΕΠΟ

Τέλος μπήκε στο σίριαλ της παραμονής του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ο Γερμανός ανανέωσε για δύο χρόνια.

Παρά την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού αποκλείστηκε εύκολα από την Κροατία στη διαδικασία των μπαράζ, στον έμπειρο τεχνικό πιστώθηκε το γεγονός ότι η Ελλάδα ξανάγινε ομάδα και για αυτό το λόγο του δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσει τη «γαλανόλευκη» στα προκριματικά του Euro 2020, του οποίου η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί σε 13 διαφορετικές χώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γερμανό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μίκαελ Σκίμπε για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο κ. Σκίμπε θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ε.Π.Ο.

Θα ακολουθήσουν, στις 13.00, η επίσημη παρουσίαση του από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Ε. Γραμμένο και η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών προς τα Μ.Μ.Ε. στα γραφεία της Ομοσπονδίας (αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής).