ΕΠΣΑ: Θρίαμβος το όνομα σου!

ΕΠΣΑ: Θρίαμβος το όνομα σου!
από Πάμε Μπάλα
στις 27/01/2015

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1-2

 

Σπουδαία νίκη για τον Θρίαμβο Αθηνών στο γειτονικό ντέρμπι με την Ηλιούπολη με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-1 και να παίρνουν ανάσα παραμονής. Αντίθετα οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την καθοδική τους πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές.

 

Οι «κυανέρυθροι» είχαν δοκάρι στο 8' με τον Στεφάνου, όμως τελικά άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Γεμιστό και είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα και να «καθαρίσουν» το ματς με κυριότερη το χαμένο πέναλτι του Γεμιστού στο 42' (άουτ). Αφού όμως δεν έγινε αυτό οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν στο δεύτερο μέρος και με αντεπίθεση διάρκειας πέτυχαν την ανατροπή κατακτώντας ένα σημαντικό τρίποντο.

 

Ήρωας ανακηρύχτηκε ο Σαλαπάτας που σκόραρε δις στο 48' και στο 53' γράφοντας το τελικό 1-2. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 70' με τον Δωματιώτη όπως επίσης και ο Θρίαμβος στο 90'+3' με τον Ματρογιάννη.

 

Αποβολή: 90' Ευαγγελόπουλος (2η κίτ)

 

Διαιτητές: Γκάμαρης, Γιαννόπουλος - Καραγιαννίδης

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Γουλής (68' Θάνος), Ζιαμπάρας, Γάγγος, Λιάκος (77' Κρίκος), Χουχουλής, Μελετιάδης (77' Ορφανός), Ζουμπουνέλης, Εστυλιανίδης, Στεφάνου, Δωματιώτης, Γεμιστός

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Κατσορίδας (46' Ευαγγελόπουλος), Θεμελίδης, Λιόλιος (46' Ζαγκλής), Σιούτος, Παππάς, Λιόσης, Σαλαπάτας (88' Χατζηναθαναήλ), Μαστρογιάννης, Μαντακίδης

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΠΤΗΣ

 

ΦΩΤΟ (Πηγή): sportifico

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 20:18