Α' ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος): Διά... ποδός Ρούσεβ οι Άγιοι Ανάργυροι!

Α' ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος): Διά... ποδός Ρούσεβ οι Άγιοι Ανάργυροι!
από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 23/09/2015

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗΣ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 0-1

Ήταν από τα ματς που δέσποζαν στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΑ. Από τη μία ο σούπερ ενισχυμένος Θρίαμβος με υψηλές προσδοκίες και από την άλλη οι Άγιοι Ανάργυροι έχοντας στη σύνθεσή τους παίκτες όπως οι Ρούσεβ και Κοντογουλίδης! Και τελικά ο πρώτος ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά αφού με δικό του γκολ (και πιο συγκεκριμένα με εκτέλεση φάουλ στο 53') οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 1-0. Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο η «Ένωση» πατούσε καλύτερα, σε αντίθεση με τον Θρίαμβο που φάνηκε πολύ αγχωμένος και απείλησε ελάχιστα την εστία του Σαράντη. Πάντως το θέαμα που παρακολουθήσαμε δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την ποιότητα που διαθέτουν οι δύο ομάδες. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως έντονη ήταν η πραουσία των φιλάθλων του Θριάμβου, όπου και πάνω από 300 άτομα έδωσαν βροντερό παρών.

Ακυρωθέν γκολ: 70’ Κοντογουλίδης για οφσάιντ(σωστά)

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Ακρίβος-Καρατζίκας

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Κόρδας, Βασίλης (75’ Συμεωνίδης), Λιόσης (56’ Φατσέας), Θεμελίδης, Σκόνδρας, Δημογιάννης, Τσοχαντάρης, Χαζίσας (60’ Ζαχαρόπουλος), Λύγκος, Σπανός, Αρώνης

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Μεταλληνός, Γεωργίου (54’ Τουρνάς), Μυστρίδης, Γεωργούλης, Μπεθάνης, Δημαράς (72’ Σερδενές), Κοσμάς, Στραβοκέφαλος, Ρούσεβ, Κοντογουλίδης (81’ Πλεξίδας)

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 16:07