×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έβγαλε χαρακτήρα η Νίκη Αλίμου...

Έβγαλε χαρακτήρα η Νίκη Αλίμου...

Πήρε ισοπαλία 1-1 από την Ιεράπολη κι αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στην τελική πάσα θα ''έκλεβε'' και το διπλό

από
στις 12/10/2015

ΙΕΡΑΠΟΛΗ - ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ 1-1

 

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Αιγάλεω (γήπεδο ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ) η Νίκη Αλίμου, η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΑ, έμεινε στο 1-1 με την Ιεράπολη. Η ομάδα του Νίκου Λυκισιώτη παρότι βρήκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Γκοτζαμάνη (69'), έβγαλε χαρακτήρα και αντίδραση φτάνοντας στην ισοφάριση στο 80' με γκολ του Γαβριήλ, από ασίστ του Βασίλη Γιαννουδάκη (Φωτο).

 

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν με μια σημαντική απουσία καθώς δεν έπαιξε ο βασικός στόπερ Θύμιος Λύτρας, είχαν τις ευκαιρίες να κάνουν και δεύτερο γκολ ωστόσο παρουσιάστηκαν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η Ιεράπολη που ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος (είχε και δοκάρι), ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κανταρτζή στο 89' με δεύτερη κίτρινη.

 

Διαιτητές: ΚΑΠΙΡΗΣ Μ., ΠΛΕΞΙΔΑ Π., ΣΥΡΙΟΣ Χ.

 

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τρέβλας, Κανταρτζής, Ραπτόπουλος, Ελευθερούδης, Αθανασιάδης, Κατσικογιάννης, Κονσολένας (85' Χαλούλος), Πέττας, Ραματιάς (49' Γκοτζαμάνης), Κιρκίλης, Γκιωνάκης (73' Ευθυμιάδης).

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Μωυσίδης, Τουρκίστας, Χατζηνικολάου, Κουκουβίνης, Ακρωτηριανάκης, Καζαντζιόγλου (46' Γαβριήλ), Σχοινάς (58' Κρητικός), Γιαννόπουλος, Βασιλειάδης, Γιαννουδάκης, Γεωργιάδης (82' Κώτσου).