×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ταταύλα – Νίκη Αλίμου 3-3: Ματσάρα και γκολ με απευθείας κόρνερ!

Ταταύλα – Νίκη Αλίμου 3-3: Ματσάρα και γκολ με απευθείας κόρνερ!

Συγκλονιστικό παιχνίδι με υπέροχα γκολ...

από
στις 26/10/2015

ΤΑΤΑΥΛΑ - ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ 3-3

 

Το ματς της αγωνιστικής στην Αθήνα διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο Π. Φαλήρου (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ), εκεί όπου η Ταταύλα και η Νίκη Αλίμου αναδείχτηκαν ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3.

 

Η ομάδα του Νίκου Λυκισιώτη που μετρά σε τέσσερα παιχνίδια τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ στο 27' με απίστευτη εκτέλεση κόρνερ του Βασίλη Γιαννουδάκη, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με ένα γκολ – δύο ασίστ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 43' με κεφαλιά του Τριγωνάκη, ενώ ο Γιαννόπουλος με πλασέ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννουδάκη, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Νίκη Αλίμου.

 

Η Ταταύλα έβγαλε αντίδραση στο φινάλε και αφού ισοφάρισε σε 2-2 στο 80' με τον Τσολακίδη έκανε και το 3-2 τέσσερα λεπτά μετά με τον Σουρδή. Το συγκλονιστικό φινάλε, ωστόσο, άνηκε στη Νίκη που με σκόρερ τον Γαβριήλ (ωραία κεφαλιά στο 91') έκλεψε τον βαθμό.

 

Διαιτητές: ΤΣΕΛΙΚΟΣ Α., ΜΟΥΤΣΟΝΤΕΜΙ Α., ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Ι.

ΤΑΤΑΥΛΑ: Αλεξάκης, Δόσης, Σφενδύλης Φωτ., Τσολακίδης, Σαραντίδης, Λώλος, Λουφάκης (47' Τάτσι) , Χασιώτης, Τριγωνάκης, Σουρδής, Αθανασόπουλος (47' Σαρατσιώτης – 57' Σφενδύλης Μαρ.).

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Μωυσίδης, Τουρκίστας, Χατζηνικολάου (46' Γαβριήλ), Ακρωτηριανάκης (67' Εφραιμίδης), Λύτρας, Καζαντζίογλου, Σχοινάς (87' Κλεισιάρης), Γιαννόπουλος, Βασιλειάδης, Γιαννουδάκης. Γεωργιάδης.