Δεν σταματιέται η Ελευθερούπολη!

Δεν σταματιέται η Ελευθερούπολη!

Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος οι "κιτρινόμαυροι" επιβλήθηκαν με 2-0 του Άγιαξ Ταύρου στο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 14/11/2015

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 2-0

Έτσι, η ομάδα της Νέας Ιωνίας βρίσκεται στη 2η θέση έχοντας σημειώσει την τρίτη της σερί νίκη και παράλληλα παραμένει άηττητη στα τελευταία πέντε ματς, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος ήταν εμφανώς καλύτεροι και δίκαια πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 29' ο Χαλάς με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού είχε προηγηθεί όμορφη προσπάθεια του Τσουτσουδάκη, ενώ στο 45' ο Φατούρος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Γενικά η πίεση των γηπεδούχων ήταν αυξημένη στα τελευταία πέντε λεπτά του ημιχρόνου, αφού στο 43' ο Καπακτσόγλου απέκρουσε δύσκολα σουτ του Χαλά, ενώ στο 44' ο Τσουτσουδάκης είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι. Ακόμη αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τερματοφύλακας του Άγιαξ, Καπακτσόγλου έκανε πολύ καλή εμφάνιση και αποσόβησε αρκετές φορές τα χειρότερα για την ομάδα του. 

Πάντως, η ομάδα του Ταύρου ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να μπει ξανά στο ματς, όμως ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Κυριότερη ευκαιρία αυτή του Ερμάλ στο 52' το οουτ του οποίου από πελεονεκτική θέση έφυγε άουτ.

Διαιτητές: Ευαγγέλου, Γούναρης-Νιδριώτης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Λεζγίδης, Μακρής (89’ Λιάτης), Δρυμωνίτης Θ., Πολυτσέρης, Φατούρος, Βλάχος, Δαυίδ, Τσούκας, Σπάρος (85’ Μπίνης), Τσουτσουδάκης, Χαλάς (71’ Μουκίδης)

ΑΓΙΑΞ: Καπακτσόγλου, Στασινόπουλος, Λέκκας, Μπίζι, Αγγελόπουλος, Καντέλη (46’ Ερμάλ), Κοθράς, Μάρκος, Ζωγράφος (78’ Δήμας), Πούλιος, Θεοφάνους, Μιχαηλίδης