Αυτοί είναι που δεν χάνουν με τίποτα στην Αθήνα!

Αυτοί είναι που δεν χάνουν με τίποτα στην Αθήνα!

Διαβάστε ποιες ομάδες παραμένουν ακόμα αήττητες

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 25/11/2015

Έχουμε συμπληρώσει το ένα τρίτο της σεζόν στην Αθήνα και το "Πάμε Μπάλα" έψαξε τις ομάδες που δεν έχουν υποστεί ακόμα την ήττα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, με τον αριθμό να είναι πολύ μικρός. Μόλις έξι είναι οι ομάδες σε σύνολο 134 που δείχνουν, τουλάχιστον ως τώρα, ανίκητες! Πιο συγκεκριμένα, μόλις δύο συμμετέχουν στην Α' Κατηγορία και τέσσερις στη Γ'. Όσον αφορά τη Β' κατηγορία, όλες οι ομάδες έχουν υποστεί έστω και μία ήττα! Ας δούμε αναλυτικά τους αήττητους:

ΑΙΓΑΛΕΩ (κεντρική φωτό)

Το «Σίτι», παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε έναν όμιλο «φωτιά», καταφέρνει να παραμένει αήττητο μετά τη συμπλήρωση δέκα αγωνιστικών με συνέπεια να βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ έχοντας 9 νίκες και 1 ισοπαλία και τέρματα 23-7!Μάλιστα έχει και την καλύτερη επίθεση στους δύο ομίλους της Α’ ΕΠΣΑ. Έτσι, έχει πάρει και μία διαφορά στη βαθμολογία από τις ομάδες που το ακολουθούν και ευελπιστεί πως όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ

Από τις μεταγραφές που πραγματοποίησε το καλοκαίρι ο Άγιος Ιερόθεος φαινόταν ξεκάθαρα πως θα πρωταγωνιστούσε φέτος στην Αθήνα! Έτσι, ο έτερος πρωτοπόρος της Α' ΕΠΣΑ Άγιος Ιερόθεος παραμένει αήττητος στον 2ο όμιλο, όπου και μετράει την ίδια συγκομιδή βαθμών με το Αιγάλεω, δηλαδή 28 βαθμούς με 9 νίκες και 1 ισοπαλία και τέρματα 20-2. Επίσης διαθέτει την καλύτερη άμυνα και στους δύο ομίλους της Α’ ΕΠΣΑ.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ

Διεκδίκησε την άνοδο μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές πέρυσι, όμως δεν τα κατάφερε. Φέτος έχει ξεκινήσει πολύ καλά και πάλι με συνέπεια να βρίσκεται ήδη στο +5 από τον τρίτο Διαγόρα Αιγάλεω στον 1ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ μετρώντας 20 βαθμούς με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες και 18-6 τέρματα έχοντας και την καλύτερη άμυνα στον όμιλο. Το παράδοξο είναι ότι βρίσκεται στη 2η θέση και όχι στην 1η, αφού ο Κεραυνός Πετρούπολης μπορεί να έχει υποστεί 1 ήττα, αλλά μετράει 21 βαθμούς με 7 νίκες και 1 ήττα σε 8 αγώνες.

ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ

Καλή σεζόν πραγματοποίησε πέρυσι ο Πανθησειακός τερματίζοντας στην 6η θέση, όμως φέτος, δείχνει ασταμάτητος! Οι «κυανέρυθροι» απολαμβάνουν την πρωτιά στον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ μετρώντας 22 βαθμούς με 7 νίκες και 1 ισοπαλία και τέρματα 14-4 έχοντας την καλύτερη άμυνα στον όμιλο, μαζί με την ΑΕ Αιγάλεω. Παρόλα αυτά δεν αισθάνεται τόσο άνετα, αφού καραδοκούν αρκετές ομάδες με τη διαφορά από τους υπόλοιπους διώκτες να είναι μικρή.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μετριότατη ήταν η περσινή σεζόν στη Γ’ ΕΠΣΑ για την Αναγέννηση Πετρούπολης με την ομάδα των δυτικών προαστίων να τερματίζει στην 9η θέση. Όμως φέτος στον 4ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ τα πράγματα οδεύουν πολύ καλά με την Αναγέννηση να βρίσκεται στην 1η θέση μετρώντας 18 βαθμούς με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες και τέρματα 15-5.Αν υπολογίσουμε και την παρουσία της Αθηναΐδας στον όμιλο, που θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την άνοδο αλλά με την ομάδα της Πετρούπολης να βρίσκεται πάνω από αυτή έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο, τότε η πρωτιά γίνεται ακόμη πιο σημαντική για τους "πράσινους".

ΑΘΗΝΑΪΔΑ

Μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Αθήνας είναι η Αθηναΐδα αλλά τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη Γ’ ΕΠΣΑ, έχοντας, τουλάχιστον, πρωταγωνιστική παρουσία. Πριν από δύο χρόνια έχασε την άνοδο στο μπαράζ με την Κορωνίδα, ενώ πέρυσι βρέθηκε και πάλι ψηλά και στην 5η θέση. Φέτος και με τις μεταγραφές που πραγματοποίησε φαίνεται να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο, κάτι που αποδεικνύει ως τώρα καθώς βρίσκεται στη 2η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με 15 βαθμούς μετρώντας 4 νίκες και 3 ισοπαλίες και τέρματα 14-4 έχοντας και την καλύτερη άμυνα του ομίλου. Βέβαια βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Πετρούπολης, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο μεταξύ τους εκτός έδρας ντέρμπι, κατάφερε και ισοφάρισε!

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 02:37