Πέρασε με τεσσάρα ο Ηρακλής Πετρούπολης

Πέρασε με τεσσάρα ο Ηρακλής Πετρούπολης

Κόντρα στον Ηρακλή Πετρούπολης, οι παίκτες του Δάσους Χαϊδαρίου δεν ξεκίνησαν καλά τον αγώνα.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/11/2015

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-4

Σαφώς επηρεασμένοι από τη βαριά ήττα της περασμένης εβδομάδας, οι νεαροί Δασιώτες παρουσιάστηκαν μουδιασμένοι και στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας σοβαρά προσωπικά λάθη.

Αυτά τα εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Δήμου μέσα από την περιοχή μετά από ασυννενοησία της άμυνας στο 17΄. Παρά τις προσπάθειες των παιχτών του Γ. Κιούρκου, στο 36΄ έγινε το 0-2 μετά από προσπάθεια του Παπαγεωργίου, ο οποίος όμως έφυγε από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 43΄ ο Δήμου πραγματοποίησε από τα 30 μ. ένα ακίνδυνο σουτ, όμως η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Γιαννόπουλου για να γίνει το 0-3, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο β΄ μέρος βελτιώθηκε η εικόνα του Δάσους. Παρόλα αυτά, ο Δεσίπρης δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των “πρασίνων”, στο 92΄ ο Τσίντζος με ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 30μ. έγραψε το 0-4, που ήταν και το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι σήμερα αγωνίστηκαν δύο 15χρονοι (Κρύτσαλης, Μπαντάς) τρεις 17χρονοι (Παπαναστάσης, Κοψιδάς, Γωγιός Χ.) και ένας 16χρονος (Σαφράς), γεγονός που δείχνει ότι η φιλοσοφία του συλλόγου για ανάδειξη νέων ταλέντων, υλοποιείται άσχετα με τα αποτελέσματα των αγώνων.

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γιαννόπουλος, Σακαρτζής, Κοψίδας, Λέζο, Γεωργακόπουλος, Παπαναστάσης, Κοντοπύργιας (63΄ Μπαντάς), Δήμας (81΄ Μπόσγας), Χαλιλάι (46΄ Κρύτσαλης), Γωγιός, Σαφράς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Δεσίπρης, Γκουτσουλάκης, Δήμος, Πολίτης, Παπαδημητράκης, Κραίας, Παπαγεωργίου, Χαλκιάς, Γιαννέλος, Γιάμας, Τσίντζος.

247press.com.gr