Ανακοίνωση Ολυμπιακού Κυψέλης: «Μην ασελγείτε στον πεθαμένο»!

Ανακοίνωση Ολυμπιακού Κυψέλης: «Μην ασελγείτε στον πεθαμένο»!

Πολλά τα παράπονα από την ομάδα του Ολυμπιακού Κυψέλης για τα τελευταία σφυρίγματα των διαιτητών στους αγώνες του με τον σύλλογο των Αθηνών να εκδίδει μία μακροσκελή και... ιδιότυπη ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 25/12/2015

"Κύριε Πρόεδρε,  κ.κ. σύμβουλοι, κ. αρχιδιαιτητά,

Κάντε κάτι ΔΕΝ πάει άλλο!  ΜΗΝ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ! ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ!

Τραβάμε ΓΟΛΓΟΘΑ δεν έχουμε από το καλοκαίρι γήπεδο, προπονούμαστε μόνο στο 5x5 και παίζουμε γηπεδούχοι στις έδρες των αντιπάλων μας! Πάμε μόνο για το κύπελλο ΗΘΟΥΣ φέτος! Είμαι παράγοντας από το 1984!

ΔΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ!  Έλεος να βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε και ΣΦΑΓΕΣ σε βάρος της νεανικής αθλητικότατης ομάδας μας;

Ζητούμε την επέμβασή σας, υφιστάμεθα συνεχή άδικα σφυρίγματα με καταστρατήγηση κανόνων ποδοσφαίρου! Ενδεικτικά μόνο στους τελευταίους (3) αγώνες:

  1. Με Ιπποκράτη ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι έξω από την περιοχή στο 83’ σε βάρος μας (το 2-2) ενώ προηγουμένως είχε αρνηθεί πέναλτυ υπέρ μας! Στη συνέχεια αποβάλλεται ποδοσφαιριστής μας με 2η κίτρινη χωρίς να’χει δεχτεί την 1η! Στο τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια με συμβουλή βοηθών, παρατηρητή και αντιπάλου ομάδας την ακυρώνει και το αναφέρει στο Φ.Α. εκ παραδρομής!
  2. Με Διαγόρα Αιγ.  ακυρώθηκε τέρμα το 0-2 υπέρ μας στο 15’, ενώ ο ευρισκόμενος διαιτητής στα 5 μ. έδειξε σέντρα… με καθυστερημένη συμβουλή του 1ου βοηθού που βρισκόταν 35 μ. στην απέναντι πλευρά, ότι δήθεν ο σκόρερ μας δεν είχε επαφή με το κεφάλι από αραουτ και μπήκε απευθείας το τέρμα στο τεράστιο γηπ. Αιγάλεω! Στο 85’ ο ίδιος 1ος  βοηθός ΕΚΤΕΘΗΚΕ: μετράει αντικανονικό τέρμα με 5 μ. οφσαιντ ευρισκόμενο αντίπαλο ποδοσφαιριστή πάνω στη γραμμή του τέρματος μας, ΠΙΣΩ και από τον τερματοφύλακα μας και χάνουμε 2-1!
  3. Με Κεραυνό Πετρ. προχτές καταλογίστηκαν (2) ανύπαρκτα πέναλτι σε βάρος μας το 1ο απολύτως κατά φαντασία στο 31’ με το σκορ 0-0 στη γωνία μεγ. περιοχής προς κέντρο! με καμιά 12αριά παίκτες μέσα στην περιοχή! και το 2ο στο β’ ημίχρονο, ενώ προηγουμένως δε δόθηκε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ πέναλτι υπέρ μας σε σχέση με αυτά υπέρ αντιπάλων μας ήταν ΟΡΙΣΜΟΣ! Κάναμε αναγκαστικές αλλαγές 2 τραυματιών, χωρίς και στις 2 φάσεις να πάρουμε φαουλ (θα χτύπησαν μόνοι τους και βγήκαν υποβασταζόμενοι!) λόγω του ότι δεν είχαμε αλλαγή παίζαμε για 30’ λεπτά με 10 παίκτες!

ΑΠΕΙΡΟΙ οι νεαροί αθλητές μας με ΣΟΚ από τις συνεχείς σφαγές, παράτησαν το ματς… Να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα σαν ομάδα; 

Γνωρίζουμε καλά πως θέλετε να προστατεύσετε το επίπεδο της Αθηναϊκής Διαιτησίας, παρακαλούμε ΜΗΝ εγκαταλείπετε τη Γ’ κατηγορία στο ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ… Σας έχουμε ζητήσει ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ διαιτητές και παρατηρητές.

Ίσως κάποιοι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ το οπαδικό μένος κατά κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ και του ΘΡΥΛΟΥ του Ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω των αυθεντικών ίδιων ρούχων μας με την ΠΑΕ, το βγάζουν σε βάρος του μικρού Ολυμπιακού Κυψέλης!;;; 

«ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με ΥΓΕΙΑ σε όλους τους συντελεστές του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ποδοσφαίρου!»