«Ντου» Παναθηναϊκών στην εκδήλωση της ΕΠΣΑ!

«Ντου» Παναθηναϊκών στην εκδήλωση της ΕΠΣΑ!

Περίπου 50 άτομα εισήλθαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Hilton»και επιδόθηκαν σε υβριστικά συνθήματα εις βάρος της Πολιτείας και του Σταύρου Κοντονή.

από Πάμε Μπάλα
στις 22/01/2016

Αναστάτωση προκλήθηκε στην εκδήλωση της ΕΠΣΑ, που γίνεται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο «Hilton» για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Την στιγμή που βρισκόταν στο βήμα για την καθιερωμένη ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Παναγιώτης Δημητρίου, περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού, χωρίς διακριτικά, εισήλθαν στην αίθουσα και διέκοψαν τη διαδικασία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Πολιτείας και του Σταύρου Κοντονή, με αφορμή το λουκέτο που πρόκειται να μπει στη «Θύρα 13».

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί φώναξαν τα συνθήματα «Που....α Πολιτεία, δεν κλείνει η 13» και «Παναθηναϊκός-Παναθηναϊκός», ακολούθως επιδόθηκαν σε υβριστική επίθεση ενάντια στη διαιτησία, ενώ ορισμένοι εξ αυτών προέτρεψαν τους ανθρώπους της Ένωσης, λέγοντάς τους «να πάτε στον Πειραιά να κάνετε εκδήλωση».

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχώρησαν ειρηνικά από την αίθουσα μετά από 7-8 λεπτά παραμονής τους, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό περιστατικό.

Προφανώς, την παρουσία των οπαδών στον χώρο προκάλεσε η επικείμενη άφιξη του Υφυπουργού Αθλητισμού στη συνέχεια της εκδήλωσης για τη βράβευσή του από την ΕΠΣΑ.

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 20:31