Ξέφυγε στην κορυφή ο ΑΟ Βύρων

Ξέφυγε στην κορυφή ο ΑΟ Βύρων

Η ομάδα του Δημήτρη Μαρτσούκου πέρασε.. δια πυρός και σιδήρου από το Περιστέρι (1-0 τον Απόλλωνα).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/02/2016

Έστω κι αν δυσκολεύτηκε, ο ΑΟ Βύρων πήρε νωρίς το πρωί (7/2) τη νίκη που ήθελε στο Περιστέρι, απέναντι στον αδύναμο Απόλλωνα, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της ΑΕ Γλυφάδας από την Κηπούπολη το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα του Δημήτρη Μαρτσούκου επικράτησε με 1-0 και ξέφυγε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ' κατηγορίας, αποκτώντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από τους διώκτες της!

Μετά από ένα «άγευστο» πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν το τρίποντο χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 65' ο Ιωακειμίδης μετά από ωραία ενέργεια και πλασέ. Το ματς στο γήπεδο της Χωράφας ήταν πολύ δυνατό, όχι όμως αντιαθλητικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Βύρωνα θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαιριστίες τους προς τον Απόλλωνα Περιστερίου για την άψογη φιλοξενία.

Διαιτητής ήταν ο Ψαρίδης, με βοηθούς τους Βακόλα και Μαράνο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Οικονομόπουλος, Αλεξόπουλος (79' Ξενιτόπουλος), Παπαδόπουλος, Φούκας, Μπόζας, Λέσι, Φακούδης (67' Προκόπης), Τσερκώνης (59' Μπάλλα), Στεφανής, Γκρέμος, Κορρές

ΑΟ ΒΥΡΩΝ: Τσιμπογιάννης, Χαϊδής (85' Καραουλάνης), Δ. Σταύρου, Κοντονάσιος, Ξευγένης, Ιωακειμίδης, Πορτάλιος (67' Ζαφείρης), Μιχαλάτος, Παλαμάρης (74' Λάιος), Αρ. Σταύρου, Ασπιώτης.

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 02:14