Νίκη ανόδου για τον ΑΟ Ιλίου

Νίκη ανόδου για τον ΑΟ Ιλίου

Σπουδαία επικράτηση για τον ΑΟ Ιλίου στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΑ απέναντι στον Πλάτωνα και ξέφυγε 6 βαθμούς από τον αντίπαλό του

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 08/02/2016

ΑΟ ΙΛΙΟΥ – ΠΛΑΤΩΝ 1-0

Έτσι, η ομάδα των δυτικών προαστίων αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό κάθε αγωνιστική θα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην άνοδο στη Β’ ΕΠΣΑ. Τέλος να σημειώσουμε ότι στο 82' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε προσπάθεια του Πυλαρινού αφού η μπάλα φάνηκε να βρίσκει το χέρι αμυντικού, ενώ στο 86' ο Χαλικιάς σε μονομαχία με τον Δαούτη βρέθηκε στο έδαφος, με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε πέναλτι, χωρίς όμως να έχουν δίκιο. Όσονα φορά το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε στο 3’ ο Δαούτης με γυριστή κεφαλιά μετά από φάουλ Λερούτσου.

Αποβολή: 57' Χνάρης (απευθείας κόκκινη επειδή έπιασε τον Πυλαρινό από το λαιμό)

*Η αναμέτρηση διεξήχθη στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Κατηγορίας, με τον ΑΟ Ιλίου να έχει 43  βαθμούς και να βρίσκεται στην 1η θέση και τον Πλάτωνα να έχει 37 βαθμούς και να είναι στην 4η θέση.

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Τσελίκος-Βαξαβανέλλης

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Γεροντάκης, Σαρλάς, Λίτσας, Ανταλής, Δαούτης, Πλάκας (55'Ξενάκης Ε.), Σχίζας (66'λ.τ.Τριανταφυλλίδης), Σταματάκης, Πυλαρινός, Λερούτσος, Τζακόνη (78'Σαμπανλάρι).

ΠΛΑΤΩΝ: Σιγάλας, Τσιφρηκάς (46'Ζαγκοβάς), Αναγνώστης, Χατζηλάρι, Χνάρης, Φελεμέγκας (68’ Μέτσι), Μηλιώνης, Οικονόμου (75' Θεοδοσιάδης), Χαλικιάς, Μαλλίδης, Τσαγιάννης.