Τριάρα Βύρωνα με χατ τρικ Μαϊστόροβιτς!

Τριάρα Βύρωνα με χατ τρικ Μαϊστόροβιτς!

Ο Γερμανός μεσοαμυντικός οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση επί του Δάσος Χαϊδαρίου (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 27/02/2016

«Φαρδιά πλατιά» την υπογραφή του στη σημερινή, δεύτερη συμμετοχή του με τη φανέλα του ΑΟ Βύρωνα έβαλε ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, καθιστώντας σαφές ότι θα προσφέρει το... κάτι παραπάνω που περιμένει από εκείνον ο Δημήτρης Μαρτσούκος. Ο Γερμανός αμυντικός σημείωσε χατ τρικ, οδηγώντας την ομάδα του στην επικράτηση με το ευρύ 3-0 επί του Δάσους Χαϊδαρίου. Έτσι, ο ΑΟ Βύρων διατηρήθηκε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ' κατηγορίας, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην άνοδο.

Στο 39', στο 42' και στο 55' ο έμπειρος άσος σκόραρε με ισάριθμα σουτ, αποτελώντας αυτοδικαίως τον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχαν αρκετές, χαμένες ευκαιρίες.

Διαιτητής ήταν ο Ζήσης, με βοηθούς τους Βασιλειάδη και Βλατάκη.

ΑΟ ΒΥΡΩΝ: Τσιμπογιάννης, Χαϊδής, Συμεών, Κοντονάσιος, Δ. Σταύρου, Μαϊστόροβιτς, Ζαφείρης (76' Λάιος), Μιχαλάτος, Παλαμάρης (59' Καραουλάνης), Αρ. Σταύρου, Ασπιώτης (67' Ρουμελιώτης)

ΔΑΣΟΣ: Θεμιστοκλέους, Κοντοπύργιας, Δ. Παπαναστάσης, Σακαρτζής (46' λ. τρ. Γκρίτσαλης), Καουκάκης, Μπόσγας, Κ. Παπαναστάσης, Λέζο, Χαλιλάι, Καράμπελας (58' Γωγιός), Σαφράς (72' Δούμας).