Μένει κορυφή ο ΑΟ Βύρων!

Μένει κορυφή ο ΑΟ Βύρων!

Η ομάδα του Δημήτρη Μαρτσούκου λύγισε τον αξιόμαχο Αετό με δύο γκολ στις αρχές της επανάληψης (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 06/03/2016

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β' κατηγορία έκανε ο ΑΟ Βύρων, καθιστώντας σαφές ότι η τύχη του εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τις δικές του δυνάμεις! Η ομάδα του Δημήτρη Μαρτσούκου λύγισε τον αξιόμαχο Αετό, επικρατώντας με 2-0 χάρη σε δύο γρήγορα γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Έτσι, θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ' κατηγορίας και μετά τη διεξαγωγή της αγωνιστικής, καθώς ανέπτυξε απόσταση 5 βαθμών από την ΑΕ Γλυφάδας που αγωνίζεται την Κυριακή (6/3).

Στο πρώτο μέρος το νεανικό σύνολο της Πεύκης κρατούσε ανέπαφη την εστία του, όμως στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν! Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους (47') ο Άρης Σταύρου βρήκε δίχτυα με σουτ και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 55' ο Παλαμάρης βρέθηκε αμαρκάριστος και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Συναΐτης, με βοηθούς τους Κωσταγιάννη και Κοσκινά.

ΑΟ ΒΥΡΩΝ: Τσιμπογιάννης, Ασπιώτης, Συμεών, Κοντονάσιος, Δ. Σταύρου, Μαϊστόροβιτς, Πορτάλιος (84' Λάιος), Μιχαλάτος, Μ. Παλαμάρης (61' Κολέτσος), Αρ. Σταύρου, Ζαφείρης (77' Θωμόπουλος)

ΑΕΤΟΣ: Μανίκας, Κυριαζόπουλος, Π. Οικονόμου, Σούνης, Κουτσιαύτης, Γκατζιώρας, Ράπτης, Λιάτσος (61' Γλέζος), Καβατζάς (46' Ε. Οικονόμου), Μουσουράκης, Κέκκος (71' Δημητριάδης).