×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νίκη... έκπληξη! (pic)

Νίκη... έκπληξη! (pic)

Οι ''κυανόλευκοι'' επικράτησαν 1-0 του πρωτοπόρου ΑΟ Ιλίου

από
στις 08/03/2016

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ - ΑΟ ΙΛΙΟΥ 1-0

 

Η Νίκη Αλίμου διαθέτει ισχυρό σύνολο και αδικείται από την βαθμολογική της θέση, κάτι που φάνηκε και στο κυριακάτικο (6/3) δύσκολο ματς που είχε. Οι ''κυανόλευκοι'', λοιπόν, σε ένα πραγματικό ντέρμπι, κατάφεραν να επικρατήσουν 1-0 του πρωτοπόρου ΑΟ Ιλίου, αναγκάζοντας τον στην τρίτη φετινή του ήττα. Αυτό το τρίποντο – έκπληξη φέρνει τη Νίκη στους 26 πόντους και στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ήταν ένα ματς κλειστό, με λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ κυριάρχησαν οι μάχες στη μεσαία γραμμή. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν έξυπνα, έκλεισαν καλά μεσοαμυντικά τους χώρους και χτύπησαν στο 64' με σεμιναριακού επιπέδου αντεπίθεση. Ήταν μια κόντρα την οποία οι παίκτες της Νίκης έβγαλαν με τρεις μπαλιές από την άμυνα, με τον Γεωργιάδη να πασάρει στον Σχοινά κι αυτός έγραψε το 1-0.

 

Αυτή η εξέλιξη ανάγκασε τον ΑΟ Ιλίου να ρισκάρει ακόμα περισσότερο και να βγει μαζικά στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα πίεσαν ασφυκτικά στο τελευταίο δεκάλεπτο και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες: Η πρώτη ήταν ένα σουτ προ κενής εστίας, όπου με τάκλιν αυτοθυσίας ο Ματθαίος Τζιβελέκης απομάκρυνε σωτήρια, ενώ η δεύτερη ένα πλασέ όπου η μπάλα έφυγε άουτ. Η Νίκη Αλίμου βρήκε χώρους στα τελευταία λεπτά και λίγο έλειψε να φτάσει και σε ένα δεύτερο τέρμα, με τον Γιαννουδάκη να μην ολοκληρώνει την προσπάθεια του φεύγοντας μόνος από το κέντρο.

 

Η πανηγυρική selfie της νικης!

 

Διαιτητές: ΚΑΠΙΡΗΣ Μ., ΖΥΓΑΣ Π., ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ Η.

 

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Μωυσίδης, Καζαντζίογλου, Μπαϊρακτάρι, Λύτρας, Τζιβελέκης, Κοταρίδης (56' Βασιλειάδης), Σχοινάς, Γιαννόπουλος, Γαβριήλ (68' Γρατσιάς), Χέλιος (80' Γιαννουδάκης), Γεωργιάδης.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Γεροντάκης, Σαρλάς, Λίτσας, Δαούτης, Αντάλης, Ξενάκης, Σχίζας (68' Σαμπανλάρι), Σταματάκης, Πυλαρινός, Λερούντσος, Τζακόνι (68' Τριανταφυλλίδης).