"Βράζουν" στον Ολυμπιακό Κυψέλης

"Βράζουν" στον Ολυμπιακό Κυψέλης

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας μας απέστειλε ο Ολυμπιακός Κυψέλης την οποία και υπογράφει ο πρόεδρος Περικλής Θεολόγης και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Γεωργόπουλος.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 24/03/2016

Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται για διαιτησία στον τελευταίο αγώνα με το Νεοπεντελικό και πιο συγκεκριμένα για το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, το οποίο και κατέληξε άουτ, αλλά και για το δεύτερο γκολ του Νεοπεντελικού καθώς θεωρεί ότι υπήρχε χέρι. Μάλιστα αναφέρουν ότι είναι η πολλοστή φορά φέτος που έχουν παράπονα για τη διαιτησία και πως αν γίνει κάτι τέτοιο ξανά, τότε δεν θα διστάσουν να πάρουν την ομάδα και να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αθήνα,  22 / 03 / 2016

1) Δ.Σ. ΕΠΣΑ  -  ΠΡΟΕΔΡΟΝ  κ. Παν/τη Δημητρίου

2) Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣΑ - Αρχιδιαιτητή

3) Πρόεδρο ΣΔΠ Αθήνας κ. Παν/τη Βαρούχα

4) Ημερήσιο Αθλητικό Τύπο

Κύριε Πρόεδρε,  κ.κ. σύμβουλοι, κ. αρχιδιαιτητά,   

Σε μια χρονιά που τραβήξαμε ΓΟΛΓΟΘΑ από το καλοκαίρι ως πριν ένα μήνα χωρίς γήπεδο ούτε για προπόνηση και που δεν πάμε για τίποτα… μας βιάζουν οι διαιτητές!

Είμαι παράγοντας από το 1984!  Ουδέποτε  ως τώρα, όπως προχθές έφτασα στο σημείο να πάρω την ομάδα και να αποχωρήσουμε από το γήπεδο και μετά οριστικά από το πρωτάθλημα!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΣΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!  ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΦΑΓΕΣ σε βάρος της αθλητικότατης νεανικής ομάδας μας!  Ζητούμε  άμεσα  επέμβασή σας!  Κάντε κάτι! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΡΓΑ!

Έχουμε ξαναδιαμαρτυρηθεί εντονότατα το Δεκέμβρη… Στους τελευταίους (2) αγώνες:

1) Με Ν. Σμύρνη (χάνουμε 1-0), μας ακυρώνονται (2) γκολ και δε δίνεται υπερ μας πέναλτυ μαρς!  Υπεύθυνοι ο εγκληματικός βοηθός  Παναγιωτάρας και ο ανεπαρκής διαιτητής  Κατελανάκης! Ακολουθεί και ο βοηθός Ζύγας!

2) Με Νεοπεντελικό,  δίνεται από τον τραγικό διαιτητή  Μαράνο  ανύπαρκτο πέναλτυ σε βάρος μας, που με προτροπή των φιλάθλων του Νεοπεντελικού(!), ο ποδοσφαιριστής τους επιδεικτικά το πετάει ΑΟΥΤ(!) και γελοιοποιεί το διαιτητικό έγκλημα!

Στην επόμενη φάση δεχόμαστε άκυρο τέρμα  με ολοφάνερο χέρι από τον αστείο βοηθό Τζαχρήστα, για εκδίκηση(!), που παίρνει στο λαιμό του τον διαιτητή που τον ρωτάει γιατί αμφιβάλει!

Η ομάδα με αγανάκτηση όλων των παικτών μας, που πάνε καροτσάκι διαιτητή και βοηθό, ΑΠΟΧΩΡΕΙ από το γήπεδο!

Μας παρακαλούσαν για 30’ λεπτά να ξαναβγούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα!

Σεβαστήκαμε το Νεοπεντελικό και τον αξιολογότατο και πολύ κατηρτισμένο παρατηρητή αγώνα κ. Κουράση  και για χάρη τους και μόνο συνεχίσαμε,  μετά το ΚΑΛΠΙΚΟ τέρμα!  Αλλιώς κανένα ματς δε θα τελείωνε!

Ο τυφλός; ή εμπαθής; βοηθός Τζαχρήστας, μέσα στο γενικό χαμό που προκάλεσε και γελάει μαζί του όλο το γήπεδο… σπεύδει να με αποβάλει γιατί τον είπα… ΝΟΥΜΕΡΟ!!

Ποτέ δε βγήκα  από τον αγωνιστικό χώρο!  ‘Εβλεπα το ματς εντός αυτού πίσω από το τέρμα της αντιπάλου ομάδας  που με άφησαν, γιατί απλά ΕΙΧΑΝ ΤΥΨΕΙΣ!!          

Θέλετε να προστατεύσετε την Αθηναϊκή Διαιτησία, παρακαλούμε ΜΗΝ εγκαταλείπετε τη  Γ’ κατηγορία στο ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ…

Ζητούμε  διαιτητές από Α’ κατηγορία και θα πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ τη διαφορά στην αμοιβή μεταξύ Γ’ και Α’ κατηγορίας…

Αλλιώς ζητούμε να μας διαιτητεύσουν σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια φίλαθλοι ή παράγοντες των αντιπάλων μας!

Όχι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ανθρωπάκια που το οπαδικό ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μένος κατά και του ΘΡΥΛΟΥ του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, λόγω των αυθεντικών ρούχων μας με την ΠΑΕ, το βγάζουν σε βάρος του μικρού Ολυμπιακού Κυψέλης και του κ. Θεολόγη!

Στο επόμενο σε βάρος μας έγκλημα θα αποχωρήσουμε από τον αγώνα και από το πρωτάθλημα!

«Ελπίζουμε να μην αναγκαστούμε να πούμε: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ποδόσφαιρο!»

Για το  Δ. Σ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                        

ΠΕΡΙΚΛΗΣ  ΘΕΟΛΟΓΗΣ                                   ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ