Λύγισε τον Αστέρα Εξαρχείων η Λυκόβρυση

Λύγισε τον Αστέρα Εξαρχείων η Λυκόβρυση

Η ομάδα του Κώστα Ιωάννου επιβλήθηκε με 3-1 και έμεινε «ζωντανή» στη μάχη της ανόδου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/03/2016

Τα... ρέστα της για την άνοδο θα παίξει η Λυκόβρυση στους έξι αγώνες που της απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Πριν από λίγο η ομάδα του Κώστα Ιωάννου λύγισε τον μαχητικό Αστέρα Εξαρχείων, του οποίου επιβλήθηκε με 3-1, εν τέλει πιο δύσκολα από ό,τι μαρτυρά το τελικό σκορ. Από την άλλη, η ομάδα της Πλατείας δεν κατάφερε να πάρει... ανάσες στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, προηγήθηκαν με κεφαλιά του Θάνου στο 32', ενώ είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος, όμως, η ομάδα του Δημήτρη Μπρούσαλη ισορρόπησε το ματς και έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση με πολύ όμορφη, καρφωτή κεφαλιά του Πρωτόπαπα μετά από σέντρα του Βάσκου στο 56'. Οι Εξαρχειώτες πέτυχαν σε πρώτη φάση αυτό που ήθελαν, όμως δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν και μοιραία γνώρισαν την ήττα. Στο 69' ο Κάντριου εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα και με πλασέ έκανε το 2-1, ενώ στο 90' ο Δ. Ραφτόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Τσαγκάρης, με βοηθούς τους Μπάγια και Κ. Μαχαίρα.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Βιτζηλαιός, Κωτσιόπουλος, Κορδολαίμης (54' Παλιούρας), Θάνος, Αγγελής, Π. Ραφτόπουλος, Σταματέλος (80' Δαφνάς), Κάντριου, Δρακόπουλος, Δ. Ραφτόπουλος, Καπλάνης (72' Κουλούρης)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Λευτάκης, Μαρινέλης, Ψύλλιας, Ξυλινός (46' Μουζάι), Μοσχόπουλος, Κρόκος, Πρωτόπαπας, Ορφανός, Βάσκου (71' Χάσκας), Λέσι, Δανιήλ (61' Πούλιος).