Καταθέτει ένσταση ο Κρόνος Αθηνών!

Καταθέτει ένσταση ο Κρόνος Αθηνών!

Σε ένα σοβαρότατο λάθος υπέπεσε ο Παράδεισος, που ίσως να του στοιχίσει ακόμα και την κατηγορία!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 10/04/2016

Πιο συγκεκριμένα στο σημερινό (10/4) ματς που διεξήχθη στο γήπεδο Κυψέλης (Αλεπότρυπας) ανάμεσα στον Κρόνο Αθηνών και τον Παράδεισο μπορεί να είχε νικητές τους φιλοξενούμενους με 2-1, όμως δεν αποκλείεται οι τρεις βαθμοί να αλλάξουν χέρια! Όλα έγιναν στο 79' όταν και ο Αλαφούζος υπέπεσε σε πέναλτι και ταυτόχρονα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της συνάντησης αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Τη θέση του πήρε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Πέτρου, ο οποίος όμως φόραγε στην πλάτη τον αριθμό 71, ενώ κανονικά θα πρέπει να παίζουν παίκτες που φοράνε αριθμό φανέλας από το 1-18, όπως είναι υποχρεωτικό από τον κανονισμό!

Πιο χαρακτηριστικά το Άρθρο 14 του ΚΑΠ και στην παράγραφο 5 για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αναφέρει: "Η αρίθμηση στην εμφάνιση (φανέλλα – παντελονάκι) των ποδοσφαιριστών στα πρωταθλήματα του παρόντα κανονισμού υποχρεωτικά είναι από ένα (1) έως δεκαοκτώ (18)." 

Ως εκ τούτου οι Κυψελιώτες θα προχωρήσουν σε ένσταση έχοντας πολλές πιθανότητες να δικαιωθούν. Αντίθετα η ομάδα του Αμαρουσίου, αν φυσικά δικαιωθεί ο Κρόνος, θα βρεθεί στην 14η θέση και στη ζώνη του υποβιβασμού, αφού η νίκη της θα πάει στράφι. Ένα ανεπίτρεπτο λάθος για το σύλλογο των βορείων προαστίων, ακόμα και αν δεν τιμωρηθεί τελικά. Να αναφέρουμε επίσης ότι μεγάλη ευθύνη φέρει και ο βοηθός που έπρεπε να το δει τη στιγμή που γινόταν η αλλαγή και να ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή να αλλάξει φανέλα, φορώντας τη σωστή αρίθμηση στην πλάτη.

Kάτι που βέβαια έγινε τελικά μετά από 10', αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 00:26