Ήθελε κάτι παραπάνω ο Γκυζιακός

Ήθελε κάτι παραπάνω ο Γκυζιακός

Η ομάδα του Γιώργου Μπουντούρη απέσπασε ισοπαλία στα Βριλήσσια (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 17/04/2016

Στην κατάσταση που βρίσκεται, ο Γκυζιακός είχε ανάγκη... κάτι παραπάνω από τον έναν βαθμό στα Βριλήσσια. Μπορεί η Λαύρα Αργυρούπολης και ο Τριφυλλιακός να έφυγαν με... άδεια χέρια από τις δικές τους αναμετρήσεις, ωστόσο το ισόπαλο 1-1 δεν φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητικό για την ομάδα του Γιώργου Μπουντούρη, που παρέμεινε 4 βαθμούς κάτω από τη γραμμή της... ελπίδας! Έτσι, η συνάντηση με τον πρωτοπόρο Αθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική αποκτά χαρακτήρα «τελικού» για τους «πορτοκαλί».

Αναφορικά με το χθεσινό ματς, ο Κατσιμίχας άνοιξε το σκορ μόλις στο 14' με πλασέ, όμως στο 58' ο Μπάρο ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους με σουτ που κόντραρε και στον Μπαντούνα, για να αλλάξει την πορεία της μπάλας και να μπερδέψει τον Κουγιανό.

Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος, με βοηθούς τους Αραβίδη και Μπατζιόπουλο.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Κουγιανός, Κυρκιλής, Δημητρέλος, Μπαντούνας, Γκρέκος, Σχοινάς, Γκότσης (56' Μακρυπίδης), Μάρκου, Σταύρακας, Κατσιμίχας, Γκύζης (63' Σταυρακάκης (88' Τσιούμας))

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Αργυρόπουλος, Γκόγκος, Κωνσταντακόπουλος, Σπυροπάλι, Μαλάι (46' Τρούλης), Ραμούνδος (77' Λώλης), Αγγελόπουλος (54' Στούμπος), Καραμάνος, Μπάρο, Φαραντάκης, Μάντζος.