Πρωταθλητής ο ΑΟ Βύρων!

Πρωταθλητής ο ΑΟ Βύρων!

Με τεσσάρα κόντρα στον Πανιώνιο Καισαριανής (4-1) η ομάδα του Δημήτρη Μαρτσούκου εξασφάλισε την 1η θέση στον 2ο όμιλο της Γ' κατηγορίας.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 17/04/2016

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στη Γ' κατηγορία, ο ΑΟ Βύρων πανηγυρίζει την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 2ο όμιλο! Η ομάδα του Δημήτρη Μαρτσούκου επιβλήθηκε με 4-1 στο γειτονικό ντέρμπι με τον Πανιώνιο Καισαριανής και «κλείδωσε» τον τίτλο, αφού ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ΑΕ Γλυφάδας, θα υπερτερεί βάσει των αποτελεσμάτων στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Στο παιχνίδι που έγινε σήμερα το πρωί (17/4), ο Πανιώνιος αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 4' με πλασέ του Γιαννουλάκη. Ωστόσο, σταδιακά οι ποδοσφαιριστές του Βύρωνα ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ολική επαναφορά! Παράλληλα, η αποβολή του Γκιρλέμη με δεύτερη κίτρινη στο 34' έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή του σκηνικού. Στο 40' ο Ασπιώτης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε πέναλτι ο Μαϊστόροβιτς, ενώ στο 50' ο Ζαφείρης έβαλε μπροστά την ομάδα του για το 2-1. Στο 79' σημειώθηκε το 3-1 μετά από αυτογκόλ του Ντακόβ, ενώ στο 87' ο Μαϊστόροβιτς με ένα δεύτερο, πανέμορφο προσωπικό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Στο επόμενο λεπτό την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Πορτάλιος, που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη του Συναΐτη. Βοηθοί διαιτητή ήταν οι Αναστασόπουλος και Χιόνης.

ΑΟ ΒΥΡΩΝ: Χατζηγεωργίου, Χαϊδής, Συμεών, Κοντονάσιος, Δ. Σταύρου (74' Ιωακειμίδης), Μαϊστόροβιτς, Πορτάλιος, Μιχαλάτος (61' Μπουντούνης), Ασπιώτης, Αρ. Σταύρου (89' Παλαμάρης), Ζαφείρης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πρασσάς, Ραφτόπουλος, Δήμας, Μπουρής, Γκιρλέμης, Ντακόβ, Γιαννουλάκης (58' Καπουράνης), Βουτζαλής (83' Καρέγλης), Παπαθανασίου (68' Μαυρομιχάλης), Ντέντια, Θεοδούλου.

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 14:44