Στη Β' ΕΠΣΑ ο ΠΟ Ψυχικού!

Στη Β' ΕΠΣΑ ο ΠΟ Ψυχικού!

Η ομάδα των βορείων προαστίων επιβλήθηκε με 4-1 των Πατησίων και ανέβηκε κατηγορία.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 24/04/2016

Την σπουδαιότερη επιτυχία της νεότερης ιστορίας του πανηγυρίζει από το απόγευμα του Σαββάτου (23/4) ο ΠΟ Ψυχικού! Η ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου πανηγύρισε ακόμη μία μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά με 4-1 επί των Πατησίων, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στον 4ο όμιλο, και κατέκτησε τη 2η θέση με διαφορά 5 βαθμών από τον 3ο Αίμο Πετρούπολης, που χαρίζει απευθείας την άνοδο στη Β' ΕΠΣΑ! Το τελευταίο σφύριγμα του Δαρσακλή έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στις τάξεις του συλλόγου και μπροστά σε μία κατάμεστη εξέδρα.

Στο 19' οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα στο 19' με αυτογκόλ του Τετριμίδα, για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Καρυστινού στο 35' και στο 67', που μετέτρεψαν το εύθραυστο 1-0 σε... πανηγυρικό 3-0. Στο 71' ο Περουτσέας έγραψε το 4-0, για να πετύχει το γκολ της τιμής στο 91' Τετριμίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 65' οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σερίφη με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Δαρσακλής, με βοηθούς τους Μουρουνάκη και Γλάρο.

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ: Παπαϊωάννου, Βερρόπουλος, Ζουλάλι, Γέρος, Πατέλης, Μπραχιμλάρι (70' Ουόγκο), Κοντογιάννης (59' Παπαπέτρου), Παπαδόπουλος, Περουτσέας (75' Ναστούλης), Καρυστινός, Σφήκας

ΠΑΤΗΣΙΑ: Ξυδόπουλος, Σερίφης, Μάρης (46' Κονιαβίτης), Κορρές, Μπίμπας, Τετριμίδας, Καλλίτσης, Βαρδακαστάνης, Κρασνίκι, Δημόπουλος, Κιαπέκος.