«Αγκαλιά» με τον τίτλο ο Αθηναϊκός

«Αγκαλιά» με τον τίτλο ο Αθηναϊκός

Η ομάδα του Τάσου Τασιόπουλου θέλει έναν βαθμό, μετά την τεσσάρα επί του Γκυζιακού (4-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 24/04/2016

Έναν πόντο μακριά από τον τίτλο στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας βρίσκεται ο Αθηναϊκός, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει την επάνοδό του στην Α' ΕΠΣΑ. Η ομάδα του Τάσου Τασιόπουλου πέρασε με άνεση από την Αλεπότρυπα, όπου επιβλήθηκε με 4-0 του Γκυζιακού, και πλέον θέλει έναν βαθμό για να κατακτήσει με μαθηματικό τρόπο την 1η θέση! Στον αντίποδα, εξαιρετικά δύσκολη έχει γίνει η κατάσταση για τον Γκυζιακό, που πρέπει να σημειώσει δύο νίκες στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, ευελπιστώντας παράλληλα πως έστω ένας εκ των Τριφυλλιακού, Λαύρας Αργυρούπολης δεν θα πάρει καμία νίκη μέχρι το φινάλε.

Στο 24' της αναμέτρησης ο Παριανός άνοιξε το σκορ με εκτέλεση κόρνερ (!), με τους «λόρδους» να «κλειδώνουν» το τρίποντο στο 69' με σκόρερ τον Βουρλούμη. Στο 81' ο Σούλας έκανε το 3-0 και στο 91' ο Κίλιας διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με φάουλ.

Διαιτητής ήταν ο Κωστούλας, με βοηθούς τους Κ. Μαχαίρα και Τζελέπη.

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Αργυρόπουλος, Μαλάι (59' Τρούλης), Κωνσταντόπουλος, Σπυροπάλι, Γκόγκος, Ραμούνδος, Αγγελόπουλος (66' Λώλης), Καραμάνος, Μπάρο, Φαραντάκης (74' Πανούσης), Μάτσος

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Βοϊτσάκης, Κύριος, Βασιλάκης, Κουστουμπέκης, Μοροσάνου, Γκαλγκανόπουλος, Βουρλούμης, Σούλας, Κρασώνης (70' Κίλιας), Παριανός (79' Λιάπας), Κιουτάκ.