Α' ΕΠΣΑ: Αήττητο πρωτάθλημα το Αιγάλεω, στο μπαράζ ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου! Το ρεπορτάζ της τελευταίας αγωνιστικής

Α' ΕΠΣΑ: Αήττητο πρωτάθλημα το Αιγάλεω, στο μπαράζ ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου! Το ρεπορτάζ της τελευταίας αγωνιστικής

Έφτασε στο τέλος της η φετινή σεζόν στην Α' ΕΠΣΑ και στους δύο ομίλους.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 24/04/2016

Η' πιο σωστά-σχεδόν-έφτασε στο τέλος της γιατί μένουν ακόμα δύο αγώνες μπαράζ για την παραμονή. Αυτοί ανάμεσα στους 12ους των δύο ομίλων (Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Διάνα Ηλιούπολης) και στους 13ους (Θύελλα Αγίου Δημητρίου - Ιάσων). Οι αγώνες θα είναι μονοί και θα διεξαχθούν σε ουδετερο γήπεδο, όταν αποφασίσει η ΕΠΣΑ (λογικά 7 ή 8 Μαΐου).

Όσον αφορά το ρεπορτάζ των σημερινών αγώνων, διεξήχθησαν εφτά στον 1ο όμιλο, και δύο στον 2ο (οι υπόλοιποι είχαν γίνει χτες και ενημερωθήκατε πλήρως από την ιστοσελίδα μας για την εξέλιξή τους).

Σήμερα, όλο το ενδιαφέρον ήταν στην ουρά του 1ου ομίλου, με Ρουφ και Αγίους Αναργύρους να κάνουν το χρέος τους και να επικρατούν αντίστοιχα των Άφοβου με 4-1 και Αττικού με 2-1 και κέρδισαν την απευθείας παραμονή στην Α' ΕΠΣΑ. Αντίθετα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, που έμεινε στο 0-0 στα Σούρμενα θα διεκδικήσει την παραμονή του σε αγώνα μπαράζ με τη Διάνα (τη 12η του άλλου ομίλου). Επίσης, έκλεψε την παράσταση γι'ακόμη μία αγωνιστική το Αιγάλεω που με τη νίκη του με 2-0 απέναντι στην Αγία Παρασκευή κατέκτησε αήττητο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ, ένα πραγματικά σπάνιο επίτευγμα.

Ακολουθεί αναλυτικά το ρεπορτάζ των σημερινών αναμετρήσεων:

 

Και τώρα άνοδος για το Αιγάλεω!

 

aigalew_3.jpg

 

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-0

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Α’ ΕΠΣΑ το Αιγάλεω, που επιβλήθηκε με 2-0 εντός έδρας της Αγίας Παρασκευής και έφτασε παράλληλα σε ένα σπάνιο επίτευγμα κατακτώντας αήττητο το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο. Τώρα οι «κυανόλευκοι» μπαίνουν στα δύσκολα, όπου και θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ.

Τα γκολ για το "Σίτι" σημείωσαν ο Κοντιζάς στο 25’ και ο Φουκαράς στο 63’. Οι «κυανόλευκοι» είχαν και δύο δοκάρια με τον Τζαφεράκο στο 11’ και με τον Ρούσσο στο 60’.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Φίτσας - Καραγεώργος.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Κοντιζάς, Παπαθανασίου, Αραμπατζής (54’ Ρούσσος), Φουκαράς (75’ Ταμπάκης), Μεχμέτογλου (68’ Κωνσταντόπουλος), Κοκκιναράς, Σταύρου.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Βασιλάκης, Παναγόπουλος (78’ Μπαλατσούροας), Αλευρής, Καραπιπέρης, Τριανταφύλλου, Τσώνης, Τζίτζης, Καφετζάκης, Τσοπανάκος (53’ Σταματέας), Καρβούνης, Ξηνταράς (68’ Φύτρος).

 

"Καθάρισε" με την παραμονή το Ρουφ

 

rouf.jpg

ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΑΦΟΒΟΣ 4–1

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ το Ρουφ επικρατώντας με 4-1 του Άφοβου και «σφράγισε» την παραμονή του στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, τερματίζοντας μάλιστα στην 8η θέση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1' με τον Κοτσίκο, για να έρθει στο 23' ο Βουλωμένος και να γράψει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 32' με τον Β. Ξούρα, όμως η "Αούστρια" πήγε προηγούμενη στ'αποδυτήρια με 3-1 με το γκολ του Γαλάνη στο 42'. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 80' ο Κοτσίκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στη συνάντηση. 

Διαιτητές: Στεργιώτης, Αθανασόπουλος-Κ. Μαχαίρας

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Μπουρνιάς (60' Κοντογιαννάτος), Μουρδουκούτας, Μέμας, Πέρτσος, Τριανταφυλλίδης, Λαγκαδινός (50' Πατσέας), Τριανταφύλλης, Κοτσίκος, Βουλωμένος (65' Τσαβδαρής), Γαλάνης

ΑΦΟΒΟΣ: Σαμουριδής, Μυλωνάς, Μυζύρι, Γ. Ξούρας, Ζώτος, Τζωρτζάτος (30' Γιαννακόπουλος), Λαζανόπουλος (60' Πυλαρινός), Μπέλιος, Β. Ξούρας, Σαλίτα (65' Καλογερόπουλος), Καρτσωνάκης.

 

Έστω και στο τέλος έσωσαν τη χρονιά οι Άγιοι Ανάργυροι

 

agioi_anargiroi.jpg

 

ΑΤΤΙΚΟΣ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1-2

Έστω και την τελευταία αγωνιστική οι Άγιοι Ανάργυροι εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία επικρατώντας στο γήπεδο Ρουφ του Αττικού με 2-1. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίστηκαν στο 85’, αλλά τελικά έφτασαν στη νίκη στο 89’, αν και τους αρκούσε και η ισοπαλία για την απευθείας παραμονή, χωρίς αν τους νοιάζει τι κάνει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου.

Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Κοκκότης στην επαναφορά, μετά από δοκάρι του Τσίμου, ενώ στο 85’ ο Κοτούλιας έφερε το ματς στα ίσια για τους γηπεδούχους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89’ ο Πλεξίδας με ωραία ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ.

Διαιτητές: Σύψας, Βασιλάκης - Τζελέπης.

ΑΤΤΙΚΟΣ: Ξυδιάς, Γραμματικόπουλος, Ντζέλιας, Κανελλόπουλος, Κουγιοπυμτζάκης, Μέτσο, Λαπαρδάς, Παναγόπουλος, Τσιπάς, Κοτούλιας, Μπούζας.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Κουρουπάκης, Γεωργίου (48’ Μπόσιος), Κοκκότης, Μυστρίδης, Χρόνης, Μπούμπας, Δημαράς, Τσίμος (74’ Τούρλας), Στραβοκέφαλος, Πλεξίδας (89’ Λαγός), Παπανικολάου.

 

Στο μπαράζ παραμονής ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

 

thriamvos_xaidariou.png

 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 0-0

Στη «λευκή» ισοπαλία έμειναν Σούρμενα και Θρίαμβος Χαϊδαρίου σ’ ένα κακό ματς, χωρίς ρυθμό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το παιχνίδι είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον αφού οι φιλοξενούμενοι ήλπιζαν σε νίκη ώστε ν’ αποφύγουν το μπαράζ παραμονής με τη Διάνα. Βέβαια οι Χαϊδαριώτες ακόμα και στο «τρίποντο» να έφταναν τελικά δεν θα απέφευγαν το... μοιραίο αφού κέρδισαν τόσο το Ρουφ, όσο και οι Άγιοι Ανάργυροι. Στην τρίτη θέση του 1ου ομίλου ολοκλήρωσαν τη σεζόν οι γηπεδούχοι και έχοντας ηττηθεί στην έδρα τους, μόνο από τους Αιγάλεω και Χαραυγιακό.

Διαιτητές: Κατοίκος, Νικολάου - Κορτέσης.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Τσιτσίλιας, Βέλλης (74’ Μίζιος), Κοντιμπάς, Γκοβίλας, Τσακύρης, Μπουγιούκος (52’ Θεοδώρου), Ζιώγας, Μανωλιάδης, Καζζαντζής, Δημογιάννης, Γιαννόπουλος (69’ Λίτσας).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Μπάτσης, Τσιούλος Π., Τσιούλος Ι., Θανόπουλος, Ντουλές, Τσούκης (87’ Σέρβος), Μαστρογιάννης, Μπανιάς, Τσαγιάννης, Σκεπετάρης (62’ Υφαντής), Αποστολόπουλος. 

φώτο: sportifico.gr

 

Έκλεισε επιτυχημένα μία όμορφη σεζόν για τη Δόξα Βύρωνος

 

doxa_vironos8.jpg

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 2-1

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις η Δόξα Βύρωνος, που νίκησε με 2-1 στην έδρα της την Αγία Ελεούσα και τερμάτισε στην 4η θέση του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Αναμφίβολα η φετινή σεζόν κρίνεται επιτυχημένη για τον ιστορικό σύλλογο. Τέλος να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση του αγώνα βραβεύτηκε με το Κύπελλο Ήθους ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Βύρωνος Στράτος Βακερλής. Το βραβείο παρέδωσε ο Νίκος Κακογιάννης.

Το σκορ άνοιξε στο 41’ ο Κασιανός για τους γηπεδούχους, ενώ στο 69’ ο Πολυκρέτης έφερε το ματς στα ίσια. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πλούμης στο 79’.

Διαιτητές: Μαραθωνίτης, Αθανασίου - Κασιμάτης.

ΔΟΞΑ: Βακερλής Ε., Χαλβατζής, Κατσούδας, Βακερλής Π., Ρόππας, Βλαχάς (59’ Ντεμάι), Κασσιανός, Παρασκευόπουλος, Πλούμης, Γεωργουδάκης (89’ Νομικός), Κοτόβ (80’ Μπιρμπίλης).

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζούκας, Ζαχαριουδάκης (70’ Περούλης), Καριώτης, Γιορδάσης (46’ Μπαμπίκης), Μιχελής, Βατίστας, Κωστάλας, Κλωνάρης, Σαρλάς (85’ λ. τρ. Αθανασίου), Πολυκρέτης, Λαναράς.

 

Στην έκτη θέση ο ΓΣ Αργυρούπολης

 

gsa1.jpg

 

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 1-0

Σε ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό κι ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο ΓΣ Αργυρούπολης επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Πανερυθραϊκού τερματίζοντας στην 6η θέση του 1ου ομίλου και αφήνοντας παράλληλα στην 7η τους φιλοξενούμενους.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 45’ με πέναλτι ο Δρακοντίδης.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Μπεκιάρι - Τσέλικος.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κοντούρας, Χιόνης, Παπαντωνάκης Ν., Γιαννίκος, Μαριώτης (65’ Μπουσουλόπουλος), Ντούβλης, Λεβέντης (89’ Πάλογλου), Υφαντής, Βασίλης (85’ Μένταυλος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Ντουντούμης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γλυνός (59’ Αντιόλ), Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου (73’ Μπρίλης), Καζβιρόπουλος (30’ λ. τρ. Αλιάι), Αναγνώστης, Αδρακτάς, Αντωνιάδης, Παπάζογλου.

 

Στην πεντάδα ο Θρίαμβος Αθηνών

 

thriamvosath2.jpg

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ 2–2

Μπορεί να μην ολοκληρώθηκε με νίκη η σεζόν για τον Θρίαμβο Αθηνών, που έμεινε στο 2-2 με τον Ολυμπιακό Λιοσίων, όμως δεν παύει να κλείνει επιτυχημένα με την ομάδα να τερματίζει στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έχουν να θυμούνται μόνο δυσάρεστες αναμνήσεις, καθώς ο ιστορικός σύλλογος υποβιβάστηκε μετά από πάρα πολλά χρόνια στη Β’ ΕΠΣΑ. Πάντως, παραλίγο να κλείσει με νίκη η χρονιά για τους "ερυθρόλευκους", καθώς προηγήθηκαν δύο φορές (33' Κωνσταντινίδης, 71' Καζακόπουλος), όμως ισοφαρίστηκαν ισάριθμες (61' Τσοχαντάρης, 81' Αρώνης με φάουλ).

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Ματσούκας-Καψάλης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Κόρδας, Ζαχαρόπουλος (78' Καλούμενος), Λιόσης, Ευαγγελόπουλος, Χατζίου (46' Κατσαρός), Δημογιάννης, Αρώνης, Εστυλιανίδης, Τσοχαντάρης, Σπανός, Χαζίσας (46' Κατσορίδας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Κούμης, Δούκας, Παπαδόπουλος, Βασίλογλου, Γιάκας, Κωνσταντινίδης, Κίτσιος, Τσιάμης (84' Καρύδης), Καζακόπουλος, Αργυρός, Μπινιάκου

 

Τουλάχιστον αποχαιρέτησε με νίκη η Νέα Ιωνία

f2nea_ionia.jpg

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 0-2

Επιτέλους νίκη για τη Νέα Ιωνία! Έστω και αν χρειάστηκαν να περάσουν δεκατρείς ολόκληρες αγωνιστικές από την τελευταία της νίκη η Νέα Ιωνία αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την Α’ ΕΠΣΑ επικρατώντας με 2-0 μέσα στο Χολαργό της ομώνυμης ομάδας. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην πέμπτη θέση.

Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Νησαριώτης στο 22’ με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Ζυγούρη και στο 42’ επίσης με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Καφρίτσας - Κούλης. 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Ταλιαδούρος, Καζάκος Α., Κατσαρός, Σπυρόπουλος (46’ Ρίζος), Ψάλας, Τασιούδης, Καζάκος Π., Τζέλι (77’ Χαρατσάρης), Κετσετζόγλου, Ντζαβίδας, Λύρας.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Κώνστας, Παπακουνάδης, Χαλκιαδάκης (76’ Χρούσης), Τσικρίκας, Νταϊφώτης, Βογατσάς, Βιντισίτα, Σικόλας (72’ Τριάντης), Νησαριώτης, Ζυγούρης, Κουτσιούμπας.

 

Στον "Όμιλο" το ντέρμπι του Περιστερίου

ao_peristeriou1.jpg

 

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1-0

Στο τοπικό ντέρμπι του Περιστερίου, ο «Όμιλος» ήταν ο μεγάλος νικητής καθώς επικράτησε του Ηφαίστου με 1-0. Ήταν ένα ντέρμπι γιορτή για το ποδόσφαιρο του Περιστερίου με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν επιτυχημένα τη σεζόν, αφού οι μεν «ροσονέρι» τερμάτισαν στη 2η θέση του 2ου ομίλου, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν εύκολα την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το ματς δεν είχε σκοπιμότητες, αφού ήταν βαθμολογικό αδιάφορο και οι δύο προπονητές έδωσαν την ευκαιρία σε νέα παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα. Το γκολ της νίκης για τον ΑΟ Περιστερίου σημείωσε στο 48’ ο Ψαράκης.

Διαιτητές: Όντος, Γούναρης – Αργυριάδης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λιόνης, Καζιάνης, Ανιτσάκης (80’ Βενέτης), Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Πλέστης Χ. (70’ Μπούζας), Κρούτι, Ψαράκης, Χέλμης, Λιαγκόζης (60’ Ντα Κόστα).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Περτσάς, Ζαφειράτος, Σφίκτης, Μουρκάκης (58’ Σκορδιαλός), Κάντι, Ζήκος, Μπότης (70’ Μούρτζης), Τομάρας, Γεωργακόπουλος, Παπαϊωάννου, Ζώγκος.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 23:54