×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΕΠΣΑ: Το Καματερό 1-0 τον Θρίαμβο Αθηνών

ΕΠΣΑ: Το Καματερό 1-0 τον Θρίαμβο Αθηνών
από
στις 07/02/2015

Με απευθείας φάουλ του Παναγιωτόπουλου στο 22' στο οποίο η μπάλα "καρφώθηκε" στο "παραθυράκι" το Καματερό νίκησε εντός έδρας τον Θρίαμβο Αθηνών με σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν άριστη κυκλοφορία της μπάλας και κράτησαν τις ιδανικές θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο.

 

Αυτό είχε σαν συνέπεια σε όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο να κλείσουν στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό τους. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν κάπως με την είσοδο του Σαρανταρίδη. Στο 38' στο κοντινό ευθύβολο σουτ του Μαστρογιάννη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ανδριόλας. Στο 65' ο γκολκίπερ Αλεύρης βγήκε έξω από την περιοχή του για να κόψει την μπάλα και οι γηπεδούχοι μάλιστα σε αυτή την φάση υποστήριξαν ότι την ακούμπησε και με το χέρι του. Στο 67' οι γηπεδούχοι φώναξαν για σπρώξιμο του Ζαψχαρόπουλου στον Κουνάδη. Στο 73' και 78' ο Θεμελίδης την πρώτη φορά με τα πόδια και την δεύτερη με κεφαλιά απέκρουσε την μπάλα πάνω από την γραμμή σε σουτ των Π. Σπυρόπουλου και Παναγιωτόπουλου αντίστοιχα.

 

Στο 77' η μπάλα έφυγε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Βασιλείου ενώ σε σουτ του ίδιου παίκτη στο 79' απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Αλεύρης. Κορυφαίος του γηπέδου ο Παναγιωτόπουλος ενώ διακρίθηκαν ακόμα οι Τρακόσης, Μανάρας, Ανδριτσόπουλος, Βασιλείου και Θεμελίδης, Αλεύρης, Σαρανταρίδης. Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο Γαβρίλης, Μπαμπάς. Χ. Μητρόπουλος.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ:Ανδριόλας, Τρακόσης, Ανδριτσόπουλος, Γαλανός, Παππάς, Κλωνάρης(53' Δαυίδ), Π. Σπυρόπουλος, Μανάρας, Παναγιωτόπουλος, Λιόνας(56' Βασιλείου), Κουνάδης(70' Α. Σπυρόπουλος).

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.:Αλεύρης, Ζαχαρόπουλος, Συμεωνίδης, Ζαγκλής, Θεμελίδης, Λιόσης, Χατζίου(75' Λιόλιος), Ευαγγελόπουλος(70' Σαρανταρίδης), Σαλαπάτας. Μαστρογιάννης, Βασίλης(46' Χατζηναθαναήλ).

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 20:02