Κρίνονται πολλά στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ!

Κρίνονται πολλά στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ!

Οι φίλαθλοι του αθηναϊκού ποδοσφαίρου παρακολουθούν φέτος αμφίρροπα πρωταθλήματα και στους τρεις ομίλους

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 06/05/2016

Η «ΩΡΑ των σπορ» εξετάζει τα δεδομένα τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά στον πρώτο όμιλο, που τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα τουλάχιστον στην ουρά σε σχέση με τους άλλους δύο, όπου και θα επανέλθουμε σε αυτούς με ρεπορτάζ την ερχόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζουμε πως οι τρεις τελευταίοι σε κάθε όμιλο υποβιβάζονται και οι 13οι θα παίξουν μεταξύ τους μπαράζ για την παραμονή. Ας τα δούμε αναλυτικά:

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (1ος, 63 β): Κατέκτησε την άνοδο την περασμένη αγωνιστική. Για να φτάσει και στον τίτλο θέλει 4 β. Παίζει εκτός με Ιλίσια 2004 και εντός με Μελίσσια.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ (2ος,61 β): Θέλει 2 β. για να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο. Για να πάρει τον τίτλο θέλει 6 β. και να μην πάρει πάνω από 3 ο Κένταυρος. Παίζει εκτός με Πέρα Κλουμπ και εντός με Ιλίσια 2004.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (3η, 54 β): Για να διεκδικήσει την άνοδο στο μπαράζ με μειονέκτημα έδρας και ισοπαλίας, πρέπει να μαζέψει 6 β. και παράλληλα ο Άρης να μην πάρει πάνω από 1. Παίζει εκτός με Κολωνό και εντός με Κοψαχείλα.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝ. (4η, 54 β): Για να διεκδικήσει την άνοδο στο μπαράζ με μειονέκτημα έδρας και ισοπαλίας, πρέπει να μαζέψει 6 β., να μην κάνει το απόλυτο η Λυκόβρυση και παράλληλα ο Άρης να μην πάρει πάνω από ένα βαθμό. Παίζει εκτός με Άγιο Δημήτριο και εντός με Αστέρα Εξαρχείων.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (11η, 29 β.): Με 2 βαθμούς παραμένει απευθείας στην κατηγορία. Παίζει εκτός με Μελίσσια και εντός με ΑΟΝ Αργυρούπολης.

ΚΟΛΩΝΟΣ (12ος, 26 β.): Με 4 βαθμούς παραμένει απευθείας στην κατηγορία. Παίζει εντός με Λυκόβρυση και εκτός με Αμπελόκηπους.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (13οι, 26 β): Με 6 β. παραμένουν απευθείας στην κατηγορία. Με 3 β. γλυτώνει τον απευθείας υποβιβασμό. Παίζει εκτός με ΑΟΝ Αργυρούπολης και εντός με Κολωνό.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (14ος, 23 β.): Για να παραμείνει απευθείας θέλει 6 β. και να μην πάρουν πάνω από 2 Κολωνός και Αμπελόκηποι. Για να πάει σε μπαράζ θέλει 6 β. και να μην πάρουν πάνω από 2 ένας εκ των Κολωνό ή Αμπελόκηπων. Παίζει εκτός με Αστέρα Εξαρχείων και εντός με Πέρα Κλουμπ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (15ος, 22 β.): Πρέπει να μαζέψει 6 β. και να μην πάρει πάνω από 2 ο Κολωνός, και πάνω από 1 οι Αμπελόκηποι για να παραμείνει. Για να πάει σε μπαράζ θέλει και πάλι 6 β., αλλά του αρκεί να μην πάρουν πάνω από 2 ο Κολωνός ή πάνω από 1 οι Αμπελόκηποι. Παίζει εντός με Ηρακλή Περιστερίου και εκτός με Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ (16η, 20 β.): Κυνηγάει μόνο το μπαράζ. Για να συμβεί θα πρέπει να πάρει 6 β. και ταυτόχρονα να μην πάρει κανένα ο Κολωνός, να μην πάρει πάνω από 3 ο Ηρακλής και πάνω από 4 ο Αστέρας Εξαρχείων. Παίζει εντός με Άρη Πετρ/λης και εκτός με Ηρακλή Περιστερίου.

*Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο (6/5) της εφημερίδας "ΩΡΑ των σπορ"