Ζωντανός ο Ηρακλής Περιστερίου, έπεσε ο Αστέρας Εξαρχείων

Ζωντανός ο Ηρακλής Περιστερίου, έπεσε ο Αστέρας Εξαρχείων

Ζωντανός παραμένει ο Ηρακλής Περιστερίου για να διεκδικήσει την παραμονή του έστω και μέσω των μπαράζ στη Β’ ΕΠΣΑ μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε επί του Αστέρα Εξαρχείων με 3-0.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 10/05/2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 0-3

Αντίθετα η ιστορική ομάδα των Εξαρχείων μετά από αυτή την ήττα υποβιβάστηκε οριστικά στη Γ' ΕΠΣΑ μετά από τέσσερα χρόνια. Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν στο 29’ και στο 71’ ο Αρχοντούλης (το 1ο με πέναλτι και το 2ο με σουτ), ενώ στο 33’ είχε σκοράρει ο Σιώλος. 

Από εκεί και πέρα για να παλέψουν την παραμονή τους στα μπαράζ οι Περιστεριώτες, πρέπει να γίνουν τα εξής: Να νικήσουν την τελευταία αγωνιστική την Πέρα Κλουμπ στην έδρα τους και παράλληλα να χάσει ο Κολωνός από τους Αμπελόκηπους. Τότε οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 29 και θα παίξουν μπαράζ αφού υπάρχει απόλυτη ισορροπία στα μεταξύ τους ματς (στο πρώτο ο Κολωνός είχε κερδίσει με 3-1, αλλά στο δεύτερο ο Ηρακλής επικράτησε με 2-0). Έτσι ο νικητής σε αυτό τον αγώνα θα διεκδικήσει μετά την παραμονή του σε νέα μπαράζ με τους 13ους των άλλων ομίλων, ενώ ο ηττημένος "αποχαιρετά" τη Β' Κατηγορία.

*Σε ισοβαθμία με τους Αμπελόκηπους ο Ηρακλής Περιστερίου δεν ευνοείται (2-2 το πρώτο ματς ενώ στο δεύτερο ηττήθηκε με 1-0).

Διαιτητές: Γαβρίλης, Γιαννουγλίδης - Καραγιαννίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Λεφτάκης, Χίνος (59’ Γκραμπότσκα), Ψύλλιας, Μουζάι, Πούλιος (31’ λ. τρ. Βιδάλης), Κρομμύδας, Νάτσης (54’ Κυρίτσης), Ορφανός, Χουρδάκης, Πρωτόπαππας, Κρόκος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κυριακόπουλος, Καβάγιας, Μπερνικόλας, Καρακωνσταντής (79’ Καρκατσούλης), Κούρτης, Κατσούγιαννης, Αρχοντούλης (72’ Σταυρινός), Κωνσταντακόπουλος, Κόλλιας (76’ Κούλα), Σιώλος, Βασιλείου.