Γεννήθηκε η Ένωση Καισιαριανής!

Γεννήθηκε η Ένωση Καισιαριανής!

Σε μία περιοχή λιγότερη των 30.000 κατοίκων καταλαβαίνει κανείς ότι το να υπάρχουν πέντε ομάδες είναι πάρα πολλές!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 01/06/2016

Έτσι ΓΣ Καισαριανής και Φωστήρας Καισαριανής πήραν την μεγάλη απόφαση να συγχωνευθούν δημιουργώντας την «Ένωση Καισαριανής»! Οι δύο πρόεδροι Γιάννης Αβορίτης (Φωστήρας) και Σάκης Κοντίνης (ΓΣ), διέκριναν πως ήταν προς όφελος των συλλόγων τους ώστε να υπάρξει αυτή η κίνηση. Φυσικά μένει να δούμε αν θα δικαιωθούν και στο μέλλον, αλλά προς το παρών δείχνουν όλα να κινούνται προς στη σωστή κατεύθυνση. Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση, πρόεδρος θα είναι ο Γιάννης Αβορίτης και Α’ Αντιπρόεδρος ο Σάκης Κοτίνης.

Νέος προπονητής ο Πάσχος

Επίσης οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και με τον τεχνικό που θα αναλάβει την ομάδα, όπου δεν είναι άλλος από τον Αυγέρη Πάσχο ο οποίος αναλαμβάνει ιστορική ευθύνη, ως ο πρώτος προπονητής του νεότευκτου σωματείου. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Χρήστος Δαβής, Τεχνικός Διευθυντής ανέλαβε ο Θανάσης Γάκης, Γενικός Αρχηγός ο Γιώργος Καρακώστας και Έφορος ο Παναγιώτης Αθανασίου.

Το νέο ΔΣ

Aκολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Καισαριανής στην οποία αναφέρονται και τα μέλη του νέου ΔΣ: «Το ΔΣ του Γ.Σ Καισαριανής ύστερα από την τελευταία γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη πλειοψηφία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Αθήνας κίνηση. Τα πιο ιστορικά και με τις περισσότερες διακρίσεις σωματεία τις Καισαριανής ο ΓΣ Καισαριανής και ο Φωστήρας Καισαριανής ενώθηκαν σαν μια ομάδα και σαν μια διοίκηση ώστε να πρωταγωνιστήσουν στην πόλη μας. Η κίνηση αυτή μόνο θετικά σχόλια μπορεί να προκαλέσει στους αγνά σκεπτόμενους φιλάθλους. Ελπίζουμε όλοι να αγκαλιάσετε την «ΕΝΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ» μιας και αυτή θα είναι η νέα ονομασία μας και να προχωρήσουμε όλοι μαζί προς ένα νέο σκοπό πάντα σκεπτόμενοι την ποδοσφαιρική υγεία τις πόλης αλλά και των αθλητών μας.

Ως εκ τούτου, συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα το νέο ΔΣ με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος: Αβoρίτης Ιωάννης, Α΄ Αντιπρόεδρος: Κοτίνης Διονύσιος, Β΄ Αντιπρόεδρος: Καμπάκας Νικόλαος, Γεν. Γραμματέας: Σανιάνος Ματθαίος, Ειδ. Γραμματέας: Ελευθεριάδης Γεώργιος, Α΄ Ταμίας: Γελαδάκης Παναγιώτης, Β’ Ταμίας: Κριεζής Κωνσταντίνος, Γενικός Αρχηγός: Καρακώστας Γεώργιος, Έφορος: Αθανασίου Παναγιώτης, Εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Μουτάφης Ιωάννης. Επίσης ενημερώνουμε, ότι με την λήξη της απεργίας των δικηγόρων, θα ακολουθήσει και το τυπικό μέρος της Ένωσης. Εντός των ημερών, θα γίνει παρουσίαση του νέου Σήματος της ομάδας μας και της νέας ηλεκτρονικής σελίδας της.»

*Στη φώτο από αριστερά: Καρακώστας, Πάσχος, Γάκης 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 04:31