Επίτιμος πρόεδρος της Δόξας Βύρωνος ο Κακογιάννης

Επίτιμος πρόεδρος της Δόξας Βύρωνος ο Κακογιάννης

Δεν ξεχνάνε την ιστορία τους στη Δόξα Βύρωνος!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/06/2016

Έτσι, λίγες εβδομάδες αφότου ο χρηματοδότης της ομάδας Νίκος Κακογιάννης διάλεξε να αποχωρήσει από τα κοινά του συλλόγου, στους «κυανόλευκους» αποφάσισαν να τον χρήσουν ως τον επίτιμο πρόεδρο της Δόξας. Αναμφίβολα, αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν στο ιστορικό σωματείο τιμώντας έτσι έναν σπουδαίο Δοξίτη.

Από εκεί και πέρα η Γενική Συνέλευση της προηγούμενης Παρασκευής έβγαλε και άλλες ειδήσεις. Πιο συγκεκριμένα εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός της αγωνιστικής χρονιάς 2015-2016, ενώ αποφασίστηκε και η ίδρυση τμήματος πυγμαχίας. Ακόμη, ξεκίνησε η κυκλοφορία των καρτών οικονομικής ενίσχυσης της Δόξας Βύρωνος (διαρκείας) για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Η διάθεσή τους γίνεται από τα γραφεία της Δόξας (Προύσης και Κωνσταντινουπόλεως), τα μέλη του ΔΣ και από την «BlueArmy». Aπό εκεί και πέρα από τη Δόξα Βύρωνος κάνουν γι’ακόμη μία φορά άνοιγμα στον κόσμο τους ώστε να στηρίξουν την ομάδα.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Το να είναι η Δόξα δυνατή δεν είναι τύχη… Είναι επιλογή! Όλοι όσοι την αγαπάμε πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα για να έχει πορεία αντάξια της ιστορίας της! Η Δόξα Βύρωνος είμαστε ΕΜΕΙΣ οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ της και ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ να τη φτάσουμε ΨΗΛΑ! Παίρνουμε όλοι διαρκείας και βοηθάμε την ομάδα της ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»!

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 02:19