«Θρίλερ» ανάμεσα σε Δάφνη και Ολυμπιακό Κυψέλης

«Θρίλερ» ανάμεσα σε Δάφνη και Ολυμπιακό Κυψέλης
από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 15/02/2015

ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 1-1

Σε «θρίλερ» εξελίχθηκε το ματς στο Ρουφ ανάμεσα στην Δάφνη Αθηνών και τον Ολυμπιακό Κυψέλης το οποίο και έμεινε στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 90’. Στο 7' από κεφαλιά του Ευσταθίου των γηπεδούχων η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 53' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε με σουτ ο Γουνάκης των φιλοξενούμενων οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν γι' αυτή την απόφαση. Στο 60' ο διαιτητής Τζανής έδωσε πέναλτι εις βάρος των φιλοξενούμενων που διαμαρτυρήθηκαν και γι' αυτή τη φάση σε μαρκάρισμα που έγινε στον Μπαμπάτσικο μέσα στην περιοχή. Το εκτέλεσε ο Τσιάκος που έκανε το 1-0 για την Δάφνη. Στο 63' ο Αιντίνι αστόχησε από ιδανική θέση ενώ στο 90' ο Στεριώτης ο οποίος αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή για την ομάδα του με τρομερό κοντινό σουτ κι αφού η μπάλα χτύπησε στο εσωτερικό μέρος στο οριζόντιο δοκάρι ισοφάρισε σε 1-1. Κορυφαίος του γηπέδου ο 15χρονος Παναγιώτης Τζελέφας των γηπεδούχων.  

Διαιτητές: Τζανής, Πατρίκης - Σύριος

ΔΑΦΝΗ: Νικολακάκης, Δαρδαμάνης, Ευσταθίου, Ζιώγας, Γιαννόπουλος, Μπαμπάτσικος, Βλάχος, Τζελέφας(62' λ.τ. Πορής), Κότσι(89' Αγγέλης), Τσιάκος, Κανελλόπουλος.

ΟΛ. ΚΥΨΕΛΗΣ: Μπάρλος, Νομικός, Αλ. Τσιάρος, Γουνάκης, Βουργίδης(64' Δαλαβίτσος), Αχ. Τσιάρος, Χατζηγιαννάκης, Δαραβέλλας(33' λ.τ. Στεριώτης), Μπέλλος, Αιντίνι, Αγιασλάρι(85' Χέλμης).

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ