Προχωρά με Καλούδη ο Πλάτων

Προχωρά με Καλούδη ο Πλάτων

«Πρώτος μας στόχος μας η πεντάδα» τόνισε στο pamebala.gr ο 44χρονος τεχνικός.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/08/2016

Την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του Γιώργου Καλούδη ανανέωσαν οι ιθύνοντες του Πλάτωνα. Ο 44χρονος προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου των Αθηνών για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, αφού πήρε το χρίσμα από την πρόεδρο Έλσα Ντάνη.

Σχετικά με τη νέα περίοδο, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε στο pamebala.gr: «Στόχος μας είναι και πάλι να είμαστε στην πρώτη πεντάδα. Να μην πέσουμε από τις πρώτες θέσεις. Αν θα διεκδικήσουμε, θα φανεί μέσα από τα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα εξαρτηθεί ως έναν βαθμό και από τον όμιλο». Άλλωστε, την περσινή χρονιά οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' κατηγορίας, αφού κατέλαβαν την 4η θέση, τερματίζοντας μόλις 2 βαθμούς πίσω από τον Πανθησειακό που εν τέλει πανηγύρισε την άνοδο στη Β' ΕΠΣΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου στις 20:00 στα γραφεία του συλλόγου (Δράκοντος 19), όπου οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν τον ρουχισμό, ενώ την επομένη (22/8) στις 18:30 θα ξεκινήσει η προετοιμασία στο γήπεδο Ακαδημίας Πλάτωνος.