ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Ανακοίνωσε τέσσερις!

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Ανακοίνωσε τέσσερις!

Με πολύ σκληρή δουλειά και απόλυτη ηρεμία συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα του Δάσους Χαϊδαρίου, με καθημερινές προπονήσεις στο «Τάκης Χαραλαμπίδης».

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 31/08/2016

Οι προπονήσεις είναι ιδιαίτερα επίπονες και σκληρές αλλά εκτελούνται με πολύ όρεξη και θέληση από 25 περίπου ποδοσφαιριστές (στην πλειοψηφία τους νεαρής ηλικίας μέχρι 18 χρονών) υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Θεοδώρου. Η διοίκηση είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την δουλειά που γίνεται και από το πολύ ωραίο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκαν οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας για φέτος, οι οποίες είναι: Δαρδανός Φάνης 17 χρονών αμυντικός από Ένωση Ρέντη βασικό στέλεχος της μικτής ομάδας Περιφέρειας Αττικής-Πειραιώς. Κιουρτσής Μιχάλης 18 χρονών χαφ από Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Στρατικόπουλος Παύλος 18 χρονών από Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Τέγος Χριστόφορος 30 χρονών αμυντικός από Χρυσούπολη Περιστερίου. Αξίζει να σημειωθεί τέλος η παραμονή στην ομάδα του Κοψιδά Γιώργου, καθώς και του Ανδρέα Κωστάκου, που είναι ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής του συλλόγου, αφού συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια με τα χρώματα του συλλόγου. Την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανόν να ανακοινωθούν δύο ακόμα μεταγραφές.