Διπλό παραμονής για Θρίαμβο εν μέσω έντασης

Διπλό παραμονής για Θρίαμβο εν μέσω έντασης
από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/02/2015

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1-2

Δυσκολεύτηκε αφάνταστα ο Θρίαμβος Αθηνών να επικρατήσει του Εθνικού Αστέρα με 2-1, έχοντας βρεθεί μάλιστα και πίσω στο σκορ στις αρχές του δευτέρου μέρους, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από ένταση με το φύλλο αγώνα να «καίει» τον παράγοντα των γηπεδούχων Μάριο Στράτο. Πιο συγκεκριμένα ο ρέφερι Ευθυμίου αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι στο 68’ απέβαλε τον Μάριο Στράτο με τον τελευταίο να τον υβρίζει με χυδαίες εκφράσεις. Μάλιστα ο Στράτος δεν έφευγε από το γήπεδο με συνέπεια ο Ευθυμίου να μαζέψει τους βοηθούς  στο κέντρο του γηπέδου μέχρι να αποχωρήσει με τον αγώνα να διακόπτεται για τρία λεπτά. Σαν να μην έφτασε αυτό μετά το τέλος της συνάντησης πήγε στο γραφειάκι των διαιτητών και συνέχισε να καθυβρίζει τον ρέφερι!

Όσον αφορά τη διακύμανση του σκορ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 47' με τον Τριανταφύλλου (κεφαλιά μετά από λάθος εκτίμηση του Αλευρή), για να έρθει στο 54' ο Μαντακίδης και με κεφαλιά μετά από σέντρα Παππά να κάνει το 1-1. Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 68' από τον Σαλαπάτα με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Αποβολή: 60' Γεωργόπουλος (απευθείας για χτύπημα ποδοσφαιριστή εκτός φάσης)

Δοκάρι: 30' Παππάς (κεφαλιά), 46' Μπαλάσκας (αυτοδοκάρι)

Διαιτητές: Ευθυμίου, Γεωργιάδης-Νικολάου

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤ: Καυκιάς, Καρβέλας, Αδαμάκης, Μπαλάσκας, Τριανταφύλλου, Μπακιρτζόγλου, Ρούδης (46' Γεωργόπουλος), Σεφέρης, Γραμμόζη (26' Σαλμάνι), Ντα Κόστα, Μουτσόπουλος (79' Πετρόπουλος)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Αλευρής, Χατζίου (52' Σαλαπάτας), Ζαχαρόπουλος, Ζαγκλής, Θεμελίδης, Τσιούγκος, Παππάς, Λιόσης (88' Ευαγγελόπουλος), Χατζηναθαναήλ (68' Συμεωνίδης), Μαστρογιάννης, Μαντακίδης

φωτό: sportifico.gr