Τέλος ο Μαυρομάτης από το Αιγάλεω, επανέρχεται ο Παπουτσής!

Τέλος ο Μαυρομάτης από το Αιγάλεω, επανέρχεται ο Παπουτσής!

Παρά την τεσσάρα του 'Σίτι' σήμερα (28/9) για το Κύπελλο κόντρα στον Απόλλωνα Χαλανδρίου ο Μάρκος Μαυρομάτης δήλωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 28/09/2016

Έτσι λίγο πριν από το κρίσιμο ντέρμπι με τη Δόξα στο Βύρωνα στην ομάδα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις. Είναι γεγονός πως ήδη είχαν ακουστεί διάφορα όσον αφορά το μέλλον του έμπειρου τεχνικού στην ομάδα μετά από τις δύο ισοπαλίες με Καματερό και Άρη Πετρούπολης και τελικά φαίνεται πως αυτά είχαν υπόσταση. Το γυαλί ανάμεσα στον προπονητή και τη διοίκηση του Αιγάλεω τελικά "έσπασε" πριν από λίγη ώρα, αφού ο Μαυρομάτης δήλωσε την παραίτησή του από τη στιγμή που έμαθε την πρόθεση του συλλόγου για την επιστροφή του Κώστα Παπουτσή στο ρόστερ. 

Από εκεί και πέρα το "Σίτι" με καλή εμφάνιση επικράτησε του Απόλλωνα Χαλανδρίου με 4-0 και πήρε την πρόκριση για την δ' φάση του Κυπέλλου.

Στο 23′ έγινε κομπίνα ανάμεσα στον Σταύρου και τον Κοκκιναρά με το σουτ του τελευταίου να φεύγει άουτ. Στο 25′ ο Ρούσσος τροφοδότησε τον Λοϊζίδη και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-0. Στο 37′ ο Αραμπατζής με όμορφη ατομική ενέργεια έκανε το 2-0. Στην επανάληψη πήρε το όπλο του δύο φορές ο Ρούσσος (61', 73') διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Βαμβακάς, Ναυπλιώτης, Ταμπακης, Μεταλλινος (60′ Κωτσερίδης), Αρβανίτης, Λοιζίδης, Τζανετος (9′ λ.τρ Σταύρου), Βασος, Αραμπατζης, Ρουσσος, Κοκκιναρας (60′ Πανίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Βειζάι (29′ λ.τρ. Αρτσάνος), Κανέλλος, Παναγιώτου, Αντωνόπουλος, Γογγολίδης, Σταματής (46′ Κανδεράκης), Γαλανόπουλος,  Παπουτσής (46′ Μητρου), Μπαρδής, Συγγρός.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 21:26