Λύγισε τον Κεραυνό ο Παράδεισος

Λύγισε τον Κεραυνό ο Παράδεισος

Η ομάδα το Αμαρουσίου επιβλήθηκε με 2-1 του αντιπάλου της.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/10/2016

Πιο εύκολα από ό,τι μαρτυρά το τελικό 2-1 ήρθε η επικράτηση του Παράδεισου απέναντι στον Κεραυνό Πετρούπολης. Η ομάδα του Αμαρουσίου είχε πολλές ευκαιρίες και τρία δοκάρια, πέρα από τα δύο τέρματα που σημείωσε, για να φτάσει στη νίκη. Μόλις στο 12' ο Καραλής σούταρε στ δοκάρι, όμως στο 29' ο Γεωργακόπουλος άνοιξε το σκορ με όμορφη κεφαλιά μετά από κόρνερ. Στο 40' ο Πέττας είχε νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο ίδιος παίκτης στο 66' έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ. Στο 76' καταγράφηκε η μείωση του σκορ με το όμορφο, μακρινό σουτ του Γερολυμάτου, που πάντως δεν σήμανε κάποια αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους. Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Γιώργου Σιμιτζόγλου είχε και τρίτο δοκάρι μετά από σουτ του Γεωργακόπουλου στο 80'.

Διαιτητής ήταν ο Καπίρης, με βοηθούς τους Αθανασόπουλο και Βαξαβανέλλη.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Αλαφούζος, Μιχαλόπουλος (80' Ουόνγκο), Πελεκάνος, Στούλης, Χαβενετίδης, Καραλής, Δημητρακόπουλος (46' Γαβριηλίδης), Ζιώρης (67' Μαντόπουλος), Πέττας, Λεφάκης, Γεωργακόπουλος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. (Παναγιώτης Δουγιέκος): Παπαβασιλείου, Καλογερόπουλος, Λώλος, Καβαλάρης, Αλειφέρης, Γκανέτσος (82' Θεοδώρου), Τσαγκάρης, Γερολυμάτος, Μιχάλης (57' Δρόσος), Κοτσαμπάς, Σαμαράς (68' Κατσής).