Λαζάρου αντί Ζαμπέτα στο Φοίνικα Περιστερίου

Λαζάρου αντί Ζαμπέτα στο Φοίνικα Περιστερίου

Ο Κώστας Ζαμπέτας μετά τη βαριά ήττα από την Αθηναΐδα (5-1 ) δήλωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Φοίνικα Περιστερίου.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 27/10/2016

Έτσι, ο Γιώργος Λαζάρου θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Ζαμπέτα στην τεχνική ηγεσία του Φοίνικα Περιστερίου όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της περιστεριώτικης ομάδας. Ο ικανότατος και έμπειρος τεχνικός έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς, έχοντας εργαστεί σε αρκετά σωματεία της Αθήνας. Κυρίως έγινε γνωστός για την πορεία που κατέγραψε με την Ειρήνη Πετρούπολης με την οποία και βρέθηκε στην Α’ ΕΠΣΑ. Έτσι μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας ο Γιώργος Λαζάρου επιστρέφει στους πάγκους.

Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Ζαμπέτας σε δήλωσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής: «Δυστυχώς σήμερα πήρα μια απόφαση που στεναχωρήθηκα πολύ αλλά δεν γινόταν διαφορετικά παραιτήθηκα από την θέση του προπονητή του Φοίνικα Περιστερίου γιατί όλα αυτά τα 30 χρόνια που είμαι στα γήπεδα σαν ποδοσφαιριστή και προπονητή έχω κάποιες αρχές και αξίες και η γνώμη μου είναι ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπαίνει πάνω από την ομάδα. Αν υπάρχουν αγκάθια σε μια ομάδα τα κόβεις νωρίς δυστυχώς η μοίρα των προπονητών είναι να φεύγουν αυτοί. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Φοίνικα Περιστερίου και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο Μαργαρίτη Αλέξη για την σύντομη συνεργασία που είχαμε και μακάρι να ξανασυνεργαστούμε χωρίς αγκάθια και κάτω από καλύτερες συνθήκες. Θέλω να ευχαριστήσω και τους ποδοσφαιριστές όχι τα αγκάθια που κάτω από δύσκολες γηπεδικές συνθήκες προσπάθησαν και έχουν την ομάδα στους 7 πόντους και εύχομαι ότι το καλύτερο».