Μετά το Χαϊδάρι και ο Θρίαμβος συμπαρίσταται στο Δάσος!

Μετά το Χαϊδάρι και ο Θρίαμβος συμπαρίσταται στο Δάσος!

Νέα ανακοίνωση είχαμε, αυτή τη φορά από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο οποίος συμπαρίσταται και αυτός με τη σειρά του στην ομάδα του Δάσους Χαϊδαρίου.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/10/2016

Θυμίζουμε ότι το Δάσος Χαϊδαρίου εξέδωσε προ ημερών ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει τον Αστέρα Χαϊδαρίου, ενώ την επόμενη ημέρα, ήταν η σειρά του Α.Ο. Χαϊδαρίου με ανακοίνωσή του να συμπαρασταθεί στο Δάσος.

Η ανακοίνωση του Θριάμβου Χαϊδαρίου, όπως δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, αναφέρει τα εξής:

«Αυτές τις ημέρες έχουν δημοσιευθεί κάποιες ανακοινώσεις από τα γειτονικά σωματεία της πόλης μας.

Εμείς σαν Θρίαμβος Χαϊδαρίου, έχουμε επισημάνει πολλές φορές και στη διοίκηση (Αστέρα Χαϊδαρίου) και στο Δήμο Χαϊδαρίου, το θέμα της μεταγραφής των ποδοσφαιριστών στα μεταξύ μας σωματεία και πως πρέπει οι διοικήσεις των ομάδων να συνεννοούνται μεταξύ τους και όχι οι διοικήσεις απευθείας με τους ποδοσφαιριστές άλλων σωματείων της πόλη μας.

Στο θέμα που προέκυψε, τασσόμαστε υπέρ του Δάσους Χαϊδαρίου.

Επίσης αποδεχόμαστε την πρόσκληση του ΑΟ Χαϊδαρίου και του Δάσους Χαϊδαρίου, να συζητήσουμε το θέμα που προέκυψε, όπως και το μεγάλο και χρόνιο θέμα του γηπεδικού, ώστε να πάμε όλα τα σωματεία μαζί, να διεκδικήσουμε από τον Δήμο τα αυτονόητα».

Από την άλλη πλευρά από τον ΑΟ Χαϊδαρίου αναφέρουν τα εξής:

"Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου, ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος της πόλης, κατανοεί πλήρως την πικρία που εξέφρασε στην χθεσινή ανακοίνωσή του το Δάσος Χαϊδαρίου, ο δεύτερος ιστορικότερος σύλλογος της πόλης και εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή του στο σύλλογο του Δάσους.

Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου από την περασμένη χρονιά, έχει αποφασίσει να μην ασχοληθεί με ανθρώπους και “σωματεία” που δεν προάγουν το ήθος, τον σωστό αθλητισμό και το “ευ αγωνίζεσθαι”, αλλά να λειτουργεί μόνο μέσα σε θετικά και δημιουργικά αθλητικά πλαίσια, όπως άλλωστε επιτάσσει η 80χρονη ιστορία του.

Στα πλαίσια της φιλοσοφίας αυτής, Α.Ο. Χαϊδαρίου είναι έτοιμος για την οποιαδήποτε συνεργασία θα επιθυμούσε, όχι μόνο το Δάσος Χαϊδαρίου, αλλά και ο σύλλογος του Θρίαμβου Χαϊδαρίου.

Το Δ.Σ."