Νίκησαν τα Ιλίσια την Αθηναΐδα που έχει παράπονα από τη φιλοξενία

Νίκησαν τα Ιλίσια την Αθηναΐδα που έχει παράπονα από τη φιλοξενία
από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/10/2016
ΙΛΙΣΙΑ 2004-ΑΘΗΝΑΪΔΑ 1-0
Στο γκολ κρίθηκε η πολύ δυνατή αναμέτρηση Ιλίσια 2004-Αθηναϊδα κι αυτό το πέτυχε η γηπεδούχος ομάδα. "Χρυσός" σκόρερ ήταν ο Μαχάς στο 25'. Έτσι τα Ιλίσια έπιασαν στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ την Αθηναΐδα ανεβαίνοντας στους 10 βαθμούς και στην 4η θέση.
Πάντως από την Αθηναΐδα και διά στόματος του προέδρου της Αλέξανδρο Κινδιλίδη εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη φιλοξενία των Ιλισίων 2004 και πιο συγκεκριμένα για τις ύβρεις που εξαπέλυσαν προς το πρόσωπό του και γενικότερα προς την αποστολή της ομάδας ο τερματοφύλακας Ξενιτίδης και ο προπονητής Παπαζαφειρόπουλος. Πιο αναλυτικά ο Κινδυλίδης υπογράμμισε:  
"Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για όλα όσα συνέβησαν σήμερα στο Γουδή στον αγώνα που έδωσε η Αθηναΐδα με αντίπαλο τα Ιλίσια. Όλα αυτά σίγουρα δεν προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κρίμα, πολύ κρίμα".

Διαιτητές: Μητράκος, Γούναρης - Γιαννόπουλος

ΙΛΙΣΙΑ 2004: Ξενιτίδης, Τσέλιος, Μπίτης, Δασκαλόπουλος, Σώκλας, Φασίτσας, Ρόης(90' Κρητικός), Αγγελίνας, Μαχάς, Ρέκα(86' Ορούτσι), Σαρλάνης(46' Βαλσάμης). 
ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Πανουσόπουλος, Τσέλικας, Τούρλας, Κινδιλίδης(46' Μπίκοβ), Σταθόπουλος, Παπαθανάσης, Κούρτι, Παλημάνης(52' Χαραλάμπους), Νικολαϊδης, Βαγγέλης(68' Ρακιτζής), Τουμάσης.