Έκανε... 21 το Παλαιό Φάληρο

Έκανε... 21 το Παλαιό Φάληρο

Η ομάδα του Γιάννη Γαζή πέτυχε την έβδομη νίκη σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στον Κολωνό (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/11/2016

Σε μία κούρσα δίχως αντίπαλο δείχνει να πορεύεται το Παλαιό Φάληρο, που διαρκώς επιβεβαιώνει πως είναι πιο έτοιμο από ποτέ για την επάνοδό του στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Νωρίς το απόγευμα (5/11) η ομάδα του Γιάννη Γαζή πέτυχε ακόμη μία νίκη, την έβδομη σε ισάριθμους αγώνες, φτάνοντας στους 21 βαθμούς στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας και ξεφεύγοντας από τους διώκτες της στους έξι βαθμούς. Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων κέρδισε τον Κολωνό, με το τελικό 2-1 να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, στην οποία οι γηπεδούχοι είχαν σωρεία ευκαιριών για να φτάσουν σε πιο ευρύ σκορ.

Μόλις στο 18' ο Κωνσταντινίδης έγραψε το 1-0 με πλασέ μετά από γύρισμα του Γκιόλα και δύο λεπτά μετά (20') ο Ντόνε με σουτ στο «Γ» διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ακολούθησε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ με προσπάθειες του Γκιόλα στα δοκάρια της αντίπαλης εστίας, με τον 28χρονο μέσο να τα... σημαδεύει στο 30' με κεφαλιά, στο 55' με πλασέ και στο 75' με σουτ. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφτασαν στην επιτυχία, μειώνοντας με χτύπημα πέναλτι του Ρεστζόβ στο 87'. Ωστόσο, το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μητροφάνη (βοηθοί του ήταν οι Μπακογιάννης και Ε. Μαχαίρας), προσφέροντας ακόμη ένα τρίποντο στο Παλαιό Φάληρο.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Βλάμης (57' Τοπάλι), Λογοθέτης, Κοθράς, Λεκαράκος (46' λ. τρ. Λουμίδης), Μεμπελίκας, Τρυφωνίδης (72' Παπανδρέου), Μαρούσης, Γκιόλας, Ντόνε, Κωνσταντινίδης

ΚΟΛΩΝΟΣ (Χρήστος Πολύζος): Ροκανάς, Πράσα (18' λ. τρ. Μακρόπουλος), Βογιατζής, Μηλιώνης, Νικάκης, Δουδουμόπουλος (46' Παπαμιχαήλ), Ρεζτσόβ, Κρομμύδας (77' Κριεμπάρδης), Κωστάλας, Κανδαλέπας, Καλλίλας.