Δεν τους... βλέπει το Παλαιό Φάληρο!

Δεν τους... βλέπει το Παλαιό Φάληρο!

Η ομάδα του Γιάννη Γαζή πέρασε και από την Ακαδημία Πλάτωνος με ανατροπή στο σκορ (2-1 τον Αττικό).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 12/11/2016

Σε μία κούρσα δίχως αντίπαλο τρέχει φέτος το Παλαιό Φάληρο που μόνο αν... αυτοκτονήσει θα χάσει αυτή την επάνοδο στην Α' κατηγορία! Η ομάδα του Γιάννη Γαζή πέρασε «αναίμακτα» και από το απαιτητικό -λόγω διαστάσεων- γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος, επικρατώντας του Αττικού με αρκετή δυσκολία, όπως μαρτυρά το τελικό 2-1. Μάλιστα, οι κυανέρυθροι κατάφεραν να φτάσουν στο τρίποντο, έστω κι αν βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ, για πρώτη φορά φέτος, από το πρώτο ημίχρονο. Η σημερινή ήταν η όγδοη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ για το Παλαιό Φάληρο, που σπάει όλα τα... κοντέρ!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και, μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 18', χάρη σε κοντινή προβολή του Τσιπά. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια, όταν ο Ντόνε τσίμπησε όσο έπρεπε την μπάλα με το κεφάλι μετά την εκτέλεση φάουλ του Μαρούση, για να γράψει το 1-1. Όσο περνούσε η ώρα, ολοένα και ανέβαινε για το δεύτερο γκολ ο σύλλογος των βορείων προαστίων, το οποίο τελικά πέτυχε στο 83'! Ο Γκιόλας έπιασε το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Κοθρά αφού κόντραρε στα σώματα και εκείνος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1 μέσα σε ένθερμους πανηγυρισμούς.

Το τελευταίο σφύριγμα του Γρίμμα (βοηθοί του οι Νιδριώτης και Μητρόπουλος) βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παλαιού Φαλήρου να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους!

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Βιτζηλαίος, Νικολάκος, Μενέ, Κουλουκτσής, Κουγιουμιτζάκης, Παναγόπουλος, Τσιπάς (67' Ναζάρκος), Ντζέλιας, Καπαρδέλης, Συριόπουλος (82' Σμυρνιώτης), Μαργαριτόπουλος (73' Κονόμης)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Λογοθέτης (46' Τρυφωνίδης), Τοπάλλι, Κοθράς, Λουμίδης, Βλάμης, Παπανδρέου (46' Μεμπελίκας), Μαρούσης, Γκιόλας, Ντόνε (89' Κέντρος), Κωνσταντινίδης.