Έσωσε τον βαθμό ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Έσωσε τον βαθμό ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Η ιστορική ομάδα απέσπασε την ισοπαλία από τον ΠΟ Ψυχικού στα τελευταία λεπτά (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/11/2016

Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου το απόγευμα του Σαββάτου (12/11). Εκεί, ο γηπεδούχος ΠΟ Ψυχικού αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο οποίος πήρε τον... δρόμο της επιστροφής με τον έναν βαθμό χάρη σε γκολ που σημειώθηκε λίγο πριν τη λήξη της συνάντησης. Μετά από μία ώρα αγώνα οι πράσινοι προηγήθηκαν ύστερα από ατομική προσπάθεια και σουτ του Γούλα, ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ιδανική ασίστ του Λεοντίου. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για την ισοφάριση και την πέτυχαν στο 85' μετά από αυτογκόλ του Παπαδόπουλου.

Διαιτητής ήταν ο Α. Φωτόπουλος, με βοηθούς τους Ν. Κουτσογιάννο και Κουντουρέλη.

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Χρανιώτης, Χ. Παπαπέτρου, Καπάνταης, Ναστούλης (60' Χατζηιωάννου), Πατέλης, Μπραχιμλάρι, Μπέγκα (70' Ζιλάλι), Παπαδόπουλος, Γούλας (92' Δωρόπουλος), Λεοντίου, Σφήκας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Τριανταφύλλου, Δούκας, Καπλάνης (63' Αργυρός), Πετρίτσης, Τριανταφυλλίδης, Πατέλης (79' Ευαγγέλου), Καλλογέρης (67' Φραγκόπουλος), Αθανασόπουλος, Πούλιος, Γκαβζίδης, Αθανασιάδης.