Τον... χαβά του το Παλαιό Φάληρο!

Τον... χαβά του το Παλαιό Φάληρο!

Η ομάδα του Γιάννη Γαζή πέτυχε κόντρα στον Ιάσονα την ένατη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 19/11/2016

Αυτό που μας έχει συνηθίσει φέτος, έκανε και νωρίς το απόγευμα (19/11) το Παλαιό Φάληρο, βάζοντας ακόμη ένα «λιθαράκι» για την επάνοδό του στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Γιάννη Γαζή πέτυχε κόντρα στον Ιάσονα ακόμη μία νίκη, συγκεκριμένα την ένατη σε ισάριθμες αγωνιστικές, διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας της στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β' κατηγορίας. Το τελικό 1-0 ήταν προϊόν ενός «κλειστού» αγώνα με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αρκούσε ωστόσο για τους κυανέρυθρους, προκειμένου να έπαιρναν αυτό που ήθελαν: τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη, ο Ιάσων προτίμησε να μην ρισκάρει και προσπάθησε με κάποιες από τις φάσεις που δημιούργησε να «κλέψει» τον βαθμό, χωρίς να τα καταφέρνει.

Μόλις στο 8' ο κορυφαίος του αγώνα, Φίλιππος Κωνσταντινίδης, πέτυχε με κεφαλιά το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Ντόνε μετά από πανέμορφη ενέργεια που πραγματοποίησε.

Διαιτητής ήταν ο Σύψας, με βοηθούς τους Στάμο και Τσατσούλη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Καραγιαλάνης (80' Μεμπελίκας), Τοπάλλι (60' Λουμίδης), Κοθράς, Βλάμης, Ασλανίδης, Παπανδρέου, Μαρούσης, Γκιόλας (46' λ. τρ. Τρυφωνίδης), Ντόνε, Κωνσταντινίδης

ΙΑΣΩΝ (Νίκος Φούσκας): Τσαντές, Γλέζος, Καλαμποκανάς, Γκέργκι, Γρηγορίου, Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος (78' Σακαρτζής), Λάχας, Γκίνη (80' Αγοράς), Γεγές, Σωτηρόπουλος (64' Τσεκάι).