Βαθιά «ανάσα» για ΑΟΝΑ!

Βαθιά «ανάσα» για ΑΟΝΑ!

Η ομάδα του Δημήτρη Μπουγά πήρε μεγάλο «διπλό» στην Ακαδημία Πλάτωνος (1-0 τον Αττικό).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 27/11/2016

Σπουδαίας σημασίας νίκη, από εκείνες που χαρακτηρίζονται «εξάποντα», πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΑΟ Νέων Αργυρούπολης, παίρνοντας παράλληλα βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη που δίνει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας (1-0)! Η ομάδα του Δημήτρη Μπουγά όχι μόνο άντεξε στην πίεση του Αττικού, ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά πήρε και το τρίποντο, με το οποίο έφτασε ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας! Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ζανίκος, ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 89', στέλνοντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα με υπέροχο σουτ.

Το παιχνίδι που έγινε στο μικρών διαστάσεων γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος πήγε στη δύναμη, με το πρώτο μέρος να περνά ανεκμετάλλευτο. Σε αυτό το διάστημα, οι άνθρωποι του ΑΟΝΑ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μία φάση που καταγράφηκε στο 35', στην οποία όπως υποστηρίζουν θα έπρεπε να έχει υποδειχθεί πέναλτι στην πτώση του Ρούσσου μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αττικός έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του Τσιπά σταμάτησε στο δοκάρι, για να μην καταφέρουν ούτε στη συνέχεια της φάσης οι παίκτες του Χρήστου Ευθυμιόπουλου να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 75' ήταν η σειρά του Πριόβολου να «σημαδέψει» δοκάρι με εκτέλεση φάουλ για λογαριασμό του ΑΟΝΑ, ο οποίος έφτασε στο «χρυσό» γκολ λίγο πριν την εκπνοή! Πολλά παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασαν και οι άνθρωποι του Αττικού.

Διαιτητής ήταν ο Μπαράκος, με βοηθούς τους Αλάμπεη και Χιόνη.

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Βιτζηλαίος, Κονόμι, Μένε, Κουλουκτσής, Κουγιουμιτζάκης, Κουτσούκης (46' Τσιπάς), Λαπαρδάς, Ντζέλιας, Καπαρδέλης, Συριόπουλος, Μαργαριτόπουλος

ΑΟΝΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Σκούρας, Ερημίδης (70' Κοζάκης), Πριόβολος, Ντάριο, Τεντόπουλος, Αρβανίτης, Καπίρης, Λαγανάς, Δημάκης, Ζανίκος (85' Μιχαηλίδης), Ρούσσος (80' Μακρογκίκας).