Ανεβαίνει ο Παράδεισος

Ανεβαίνει ο Παράδεισος

Η ομάδα του Αμαρουσίου επικράτησε του Βύρωνα πιο εύκολα από όσο μαρτυρά το τελικό 3-2.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 04/12/2016

Τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη παρέμεινε ο Παράδεισος, όμως το απόγευμα του Σαββάτου επέστρεψε σε αυτές! Η ομάδα του Αμαρουσίου επικράτησε του Βύρωνα πιο εύκολα από όσο μαρτυρά το τελικό 3-2, ανεβαίνοντας αρκετά στην κατάταξη του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι, θέτοντας τις βάσεις για την επικράτηση από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 7' ο Καραλής έκανε το 1-0 με σουτ από τη μικρή περιοχή, για να έρθει πέντε λεπτά μετά (12') ο Πέττας και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με σουτ από τον χώρο της μεγάλης περιοχής. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σιμιτζόγλου εξακολούθησαν να είναι καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, προειδοποιώντας στο 40' όταν το σουτ του Γαβριηλίδη σταμάτησε στο δοκάρι, για να γίνει τελικά το 3-0 στο 44' ύστερα από αυτογκόλ του Βαφειάδη μετά από σουτ του Πέττα. Τα πράγματα, πλέον, είχαν απλουστευθεί για τους Αμαρουσιώτες, είχαν γίνει όμως πολύ δύσκολα για τους Βυρωνιώτες, στο ντεμπούτο του Ανδρέα Μηλιά στην τεχνική ηγεσία. Το μόνο που κατάφεραν οι κυανέρυθροι ήταν να μειώσουν σε 3-2, χάρη στο κοντινό πλασέ του Τσάκαλου στο 83' και την κεφαλιά του Συμεών μετά από κόρνερ στο 85'.

Διαιτητής ήταν ο Γαβρίλης, με βοηθούς τους Γουρέλη και Τζίκα.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Αλαφούζος, Μιχαλόπουλος, Πελεκάνος, Καπλάνογλου (67' Στούλης), Χαβενετίδης, Καραλής, Οντιάμπο, Δήμος (36' λ. τρ. Μπολέτης), Πέττας, Λεφάκης (47' Ουόνγκο), Γαβριηλίδης

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ανδρέας Μηλιάς): Λεωνίδας, Βαφειάδης (46' Χαϊδής), Συμεών, Κοντονάσιος, Μαρκόπουλος (59' Γιοπαπάι), Δ. Σταύρου, Ιωακειμίδης, Ασπιώτης, Τσάκαλος, Α. Σταύρου, Βιδάλης (59' Καλιανιώτης).